Το Λαμπόρι

Σου θυμίζει τις εποχές που όλοι γίνονται μια παρέα.

LIFOTEAM 21.10.2020 | 11:00

Tα Πετράλωνα μας έχουν πείσει ότι είναι πλέον προορισμός αν θέλεις να περάσεις καλά, χωρίς πολλή σκέψη ή προετοιμασία. Το Λαμπόρι στην οδό Αλκμήνης είναι αυτό το στέκι που θα υποδεχτεί την αυθόρμητη βόλτα σου και θα σε περιποιηθεί με τον πιο αυθεντικό τρόπο από τις 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Η αίσθηση της παρέας που σου ξυπνάει από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Η vintage διακόσμηση σε γυρνάει σε άλλες δεκαετίες, ενώ τα χειροποίητα μεζεδάκια, που ετοιμάζει με μεράκι στην κουζίνα του το Λαμπόρι, προσφέρονται σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές για να συνοδεύσουν το κρασάκι, το τσίπουρο ή το ούζο που μοιράζεσαι με την παρέα σου.

 

Εξάλλου, εδώ το μοίρασμα είναι φιλοσοφία και δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρασυρθείς από αυτήν τη διάθεση. Από Πέμπτη έως Κυριακή θα ακούσεις ζωντανά ένα επιλεγμένο ρεμπέτικο, ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο από μουσικούς που εναλλάσσονται και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ξεχωριστή, με πολύ τραγούδι και αυθόρμητες παραγγελιές. Αν είσαι τυχερός, μπορεί και να πετύχεις τους ιδιοκτήτες του χώρου να πιάνουν το μπουζούκι τους, αναδεικνύοντας την αυθεντική έννοια της διασκέδασης.

 

Ακριβώς αυτό είναι το Λαμπόρι, ένας χώρος για να διασκεδάσεις αληθινά, απολαμβάνοντας ελληνικές γεύσεις, αποστάγματα, κρασί ή μπίρα, και να ακούσεις ήχους που θα σε κάνουν να σιγοτραγουδήσεις, τσουγκρίζοντας με την παρέα σου. Κι εδώ παρέα σου είναι όλο το μαγαζί, αφού η όλη ατμόσφαιρα σου θυμίζει πώς είναι να περνάς καλά, όπως παλιά.

 

Το Λαμπόρι

 

Αλκμήνης 23-25, Κ. Πετράλωνα, 213 0302493, Facebook, Instagram. Delivery μέσα από e-food και wolt