Τα τραπεζάκια της Κυβέλης στην πλατεία Αγίου Γεωργίου είναι στρωμένα και κρατάνε  το καλοκαίρι στην πόλη όσο περισσότερο γίνεται. Άλλωστε, με την ειδική κατασκευή και τα σώματα θέρμανσης που έχει ετοιμάσει η ομάδα της Κυβέλης, ακόμα και τον χειμώνα οι βόλτες μας θα έχουν κάτι από την ελευθερία του έξω.

 

Μεζεδοπωλείο-εστιατόριο, όπως και να το πεις, αυτό το στέκι παραμένει σταθερή αξία στην Κυψέλη και δεν σε απογοητεύει ποτέ, για ό,τι κι αν έχεις όρεξη. Μεζεδάκια για τσίπουρο ή ουζάκι – η τσιροσαλάτα με το καπνιστό σκουμπρί, φρέσκο κρεμμυδάκι και ντομάτα σε καρέ είναι απαραίτητο συνοδευτικό στα αποστάγματα. Πιάτα που μοιράζεται η παρέα, όπως το χοιρινό κοντοσούβλι που έρχεται περασμένο στη μίνι σούβλα –το ίδιο με το αγαπημένο κοτόπουλο χαρακίρι–, και είναι τρυφερό και νόστιμο χάρη στο ιδιαίτερο μαρινάρισμα. 

 

Κυβέλη Μεζεδοπωλείο: Θα πας ή να σ’ το τυλίξουν πακέτο;
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Η τηγανιά με μανιτάρια και σουτζούκι είναι στα new entries και τα σπάει, ενώ, κλασικά, δεν γίνεται να μη βουτήξεις την μπουκιά σου στη χειροποίητη τυροκαυτερή με φέτα Ηπείρου. Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα απολαύσουν τις αρωματικές πένες με μετσοβόνε και μανιτάρια και αν θέλεις ένα ελαφρύ, πλήρες γεύμα η σαλάτα «Ποπάι & Σουίπι» με τρυφερό σπανάκι, ντοματίνια, παντζάρι και φιλέτο κοτόπουλο είναι επιλογή που μπορείς να γευτείς και στο lunch break, στη δουλειά. 

 

Όλος ο κατάλογος έρχεται όπου κι αν είσαι με Wolt, Box και efood για να μπορείς να νιώθεις στην καθημερινότητα τη γεύση και την περιποίηση που κρύβεται πίσω από κάθε μπουκιά. Αν πάλι θέλεις να απολαύσεις την εμπειρία στον χώρο της Κυβέλης, φρόντισε να κάνεις την κράτησή σου τηλεφωνικώς ή μέσα από το site.

 

Κυβέλη Μεζεδοπωλείο: Θα πας ή να σ’ το τυλίξουν πακέτο;
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Επτανήσου 15, πλ. Αγ. Γεωργίου, Κυψέλη, 210 8219406, Facebook: Κυβέλη, Instagram: kyveli_kypseli, kybeli.gr

Οδηγός Γεύσης