Κορυφαίοι Έλληνες σεφ κάθε Τετάρτη στο Gastronomy Wednesdays του Island

Η αρχή θα γίνει με τον Νίκο Καραθάνο, σεφ της Cookoovaya

The LiFO team, 16.5.2019 | 11:52

Το παραθαλάσσιο Island, δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, διοργανώνει το Gastronomy Wednesdays παρουσιάζοντας κάθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου 2019.


Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες διακεκριμένων Ελλήνων σεφ σε ένα ξεχωριστό μενού ειδικά διαμορφωμένο για το Gastronomy Wednesdays στο Island.


Το πρόγραμμα του Gastronomy Wednesdays περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις και αστέρια Michelin.

 

Το πρόγραμμα

22/5 Νίκος Καραθάνος (Cookoovaya)
29/5 Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
5/6 Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror)
12/6 Άνταμ Κοντοβάς
19/6 Μιχάλης Νουρλούγλου (Premiere Restaurant - InterContinental Hotel)
26/6 Δήμος Σαμουράκης (7 Food Sins)
3/7 Γιώργος Παπακώστας (Vittoria Gati)
17/7 Δημήτρης Σκαρμούτσος (ΙLiOS)
24/7 Γιάννης Παρίκος (Varoulko)
31/7 Nίκος Θωμάς (SIMUL)

 

Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22, ενώ έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper 96.6.

 

Info
Ιsland, 27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564

Οδηγός Γεύσης