Το κυλικείο θυμίζει λίγο σχολικό διάλειμμα και λιχουδιές στο προαύλιο μαζί με τους παιδικούς φίλους. Ένα τόσο όμορφο συναίσθημα αναβιώνει το Kilikeio, το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα που σε καλωσορίζει στον κόσμο των κέικ. Υπάρχει πιο κλασικό, λατρεμένο, μαμαδίστικο γλύκισμα από αυτό;

 

Η ομάδα του Kilikeio τιμά τις γεύσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε και τις πηγαίνει ακόμα πιο πέρα, δημιουργώντας μια κοινότητα που αγαπά τα γλυκά και το δείχνει με κάθε τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταφέρει σε λίγο χρόνο να κερδίσει τις καρδιές των πελατών του σε όλη την Ελλάδα, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές τόσο για τη γεύση των κέικ του όσο και για τις φανταστικές φόρμες κέικ της Nordicware που δίνουν σχήμα στις νόστιμες ζύμες και που αν θέλεις, μπορείς να προμηθευτείς για το σπίτι από το section Βakeware.

 

kilikeio.com

 

Φέτος, το Kilikeio έχει μια νέα προσθήκη στον κόσμο των κέικ, τις συνταγές του. Ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο, γεμάτο πεντανόστιμες συνταγές για κέικ που ανανεώνονται, ενώ κάθε μήνα διοργανώνει διαγωνισμούς ψησίματος με δώρα για όσους κερδίσουν τις εντυπώσεις.

 

Το Kilikeio είναι ο φίλος που σε φροντίζει σαν να είναι η μαμά σου, μόνο που το κάνει επαγγελματικά. Με κάθε επίσκεψη στο Kilikeio.com ετοιμάσου να ψήσεις και να μοιραστείς την αγάπη για τα κέικ μέσα από ένα ταξίδι γεύσης στον πιο γλυκό κόσμο. Το Kilikeio θα σε βοηθήσει να βρεις τα ιδανικά δώρα για τα Χριστούγεννα, προσφέροντας επιλογές που θα χαρίσουν χαρά στους αγαπημένους σου.

 

www.kilikeio.com

Ιnstagram: kilikeion

Οδηγός Γεύσης