Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει ότι αξίζεις μια ανταμοιβή γι’ αυτό που κατάφερες; Μια απόλαυση που θα σε κάνει να χαμογελάσεις περήφανος και ανακουφισμένος. Κάθε στιγμή που θέλεις να γιορτάσεις, επιβραβεύοντας τον εαυτό σου, αναζητάς το καλύτερο παγωτό, αυτό που συνδέεται με premium γεύσεις και ανατρεπτικές προτάσεις.

 

Η Kayak κλείνει φέτος 30 χρόνια –αυτός κι αν είναι λόγος για γιορτή– και μοιράζεται με όλους εμάς τους λάτρεις του παγωτού τη νέα της well deserved καμπάνια, όπου απλοί, καθημερινοί άνθρωποι χαίρονται την επιτυχία τους με την αγαπημένη τους γεύση παγωτού Kayak. Μάλιστα, η νέα καμπάνια έρχεται να συνοδεύσει το rebranding της εταιρείας που μας ενθουσίασε. Η νέα εταιρική ταυτότητα Kayak είναι φρέσκια, μοντέρνα και φέρνει μαζί της την ανανέωση σε όλα τα κυπελλάκια, τις συσκευασίες και τα εικαστικά που συναντάμε σε κάθε boutique. 

 

Kayak

 

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια που η Kayak συντροφεύει τα καλοκαίρια αλλά και τους χειμώνες μας, τις επιτυχίες και τις συγκινήσεις μας, δεν μας αφήνει να βαρεθούμε ποτέ. Κάθε τόσο δημιουργούνται νέες γεύσεις που αναδεικνύουν τη φήμη του ονόματός της. Φέτος θα δοκιμάσουμε τρεις new entry συνταγές που συνδέουν την ελληνική παράδοση με τη χαρά του αληθινού παγωτού. Το Cheesecake με κατίκι και σμέουρο, το Affogato με άρωμα Baileys και το Χαρούπι με θυμαρίσιο μέλι και ανθότυρο είναι τα νέα κολλήματα που θα απολαύσουμε στο repeat, ανακαλύπτοντας κάθε φορά κάτι περισσότερο στον συνδυασμό των υλικών.

 

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η Kayak παρουσιάζει και μια νέα πρωτοποριακή σειρά παγωτών με αλκοόλ που θα βρεις σε μια άκρως premium συσκευασία. Εμπνευσμένες από διάσημα κοκτέιλ, όπως το Μanhattan και το Daquiri, η σειρά Kayak Kocktail Ice Cream δημιουργεί μια μοναδική γευστική εμπειρία που αλλάζει όσα ήξερες για το παγωτό. 

 

Kayak

 

Cocktail lovers, ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις με τα Mexican twist (παγωτό dulce de leche με λευκή τεκίλα και κομμάτια καραμέλας), Daquiri (σορμπέ από φρούτα του πάθους και μάνγκο με λευκό ρούμι), Μanhattan (βέλγικη σοκολάτα με ουίσκι, κεράσι, γλυκό βερμούτ και bitter) και Espresso Martini (με μόκα, τζιν, λικέρ καφέ και κομμάτια κακάο). Η νέα premium σειρά για τους ψαγμένους των γεύσεων βρίσκεται σε πολύ επιλεγμένα σημεία και σε καλούν να τις ανακαλύψεις.

 

Δίπλα τους φιγουράρουν, φυσικά, όλες οι γεύσεις που έχουμε αγαπήσει μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια. Γεύσεις που προκύπτουν μέσα από τη συνεχή αναζήτηση της τέλειας συνταγής και τη μείξη των καλύτερων φρέσκων συστατικών – όλα τα παγωτά Κayak παράγονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και τις καλύτερες σοκολάτες. Ελληνική παράδοση και σύγχρονη γαστρονομία συνδυάζονται με τις καινοτόμες μεθόδους και το αποτέλεσμα είναι μια γευστική εμπειρία που μας συναρπάζει, μια εμπειρία που απολαμβάνουμε γιατί είναι well deserved.

 

kayak.gr

Facebook: It is Kayak

Instagram: @kayak.gr 

Οδηγός Γεύσης