Kapu the bar

Το στέκι της Κυψέλης δημιουργεί κοκτέιλ που θα απολαύσεις στον χώρο του ή στο σπίτι σου.

To Kapu το έχεις συνδέσει με την απόλαυση που σου προσφέρει ο αρωματικός του καφές και το έχεις λατρέψει για τις specialty στιγμές απόλαυσης που σου χαρίζει καθημερινά – και πολύ καλά κάνεις!


Αλλά τώρα πια το στέκι της Κυψέλης κατέχει ακόμα μια θέση στην καρδιά σου, αυτή του cocktail bar που δημιουργεί drinking εμπειρίες όχι μόνο στον χώρο του αλλά και στο σπίτι. Η ομάδα του Kapu υπογράφει μια σειρά από μείξεις με ονομασίες επηρεασμένες από τη διάλεκτο των Maori, που έχουν γεύση άκρως δροσιστική και ιδιαίτερη. Moumou με λευκό ρούμι, Teitei με βότκα, Karekau με Otto’s vermouth και Tukituki με τζιν είναι κάποιες από τις επιλογές που θα σε μεταφέρουν σε εξωτικές γευστικές αναζητήσεις.


Φυσικά δεν λείπουν τα κλασικά και αγαπημένα κοκτέιλ με το twist του Kapu αλλά και όλα τα long drinks ή τα αποστάγματα που αναζητάς σε μια βραδινή βόλτα. Αν, πάλι, αυτή η βόλτα παίρνει τη μορφή των σπιτικών σουαρέ, μπορείς να παραγγείλεις ό,τι θέλεις, μάλιστα ειδικά για τα κοκτέιλ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε φιάλη ή ποτήρι. 

 

Kapu the bar
Kapu

 

Η ομάδα του Kapu ξέρει πώς είναι να φτιάχνεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον χώρο σου και φροντίζει να μη χρειαστεί να προσθέσεις τίποτα περισσότερο από πάγο. Γι’ αυτό στο μενού θα βρεις διάφορα bottle packs που περιλαμβάνουν το ποτό σε φιάλη, μαζί με τον χυμό ή το αναψυκτικό με το οποίο θα το συνοδεύσεις, καθώς και ξηρούς καρπούς και πατατάκια. Ελκυστικά και τα cocktail combo που σου προσφέρουν διαφορετικές προτάσεις σε ειδική τιμή για να απολαμβάνεις με την παρέα σου την exotic λίστα του Κapu.


Στο cocktail bar της Κυψέλης θα λικνιστείς σε funky, groovy ήχους και κάθε τόσο μπορεί να πετύχεις παρτάκια που στήνονται στον εξωτερικό χώρο και σου φτιάχνουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση

 

Kapu the bar
Kapu

 

Ζακύνθου 9, 211 0134307, Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης