Καφφενείον «Ο Πέλοπς»

Απλά και αυθεντικά, όπως παλιά!

LIFOTEAM 21.10.2020 | 11:00

Λένε ότι η Ιστορία κάνει κύκλους. Αλλά κάποιες ιστορίες δημιουργούν τον δικό τους κύκλο, που ξεκινά από το παρελθόν και φτάνει στο σήμερα, εμπνεόμενες από άλλες δεκαετίες. Το Καφφενείον «Ο Πέλοπς» είναι αυτή η πινελιά του παρελθόντος που θα συναντήσεις στην οδό Χελντράιχ της ιστορικής περιοχής «Δουργούτι» και θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Γιατί όλη η ατμόσφαιρα μοιάζει τόσο οικεία και ζεστή, που αποκλείεται να μη νιώσεις αυθόρμητα την ανάγκη να καθίσεις σε κάποια από τις ψάθινες καρεκλίτσες και να αφεθείς στην περιποίηση των ανθρώπων που θα σε καλοδεχτούν.

 

Από τον εξαιρετικό πρωινό καφέ που φέρει την υπογραφή Ipanema, με τη συνοδεία πρωινών πιάτων φτιαγμένων με αγνά υλικά και τη χαμογελαστή «καλημέρα» μέχρι το βραδινό τσιπουράκι με συνοδεία από διάφορα εκλεκτά μεζεδάκια, το Καφφενείον «Ο Πέλοπς» έχει πάντα να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο. Δηλαδή τον τρόπο να περνάς καλά, χωρίς να το πολυσκέφτεσαι. Αλλά και η ομάδα του Πέλοπα περνάει καλά, κι αυτό φαίνεται σε όλα τα πιάτα που ετοιμάζονται καθημερινά στην κουζίνα με τα πιο αγνά υλικά. Πιάτα που θυμίζουν ελληνική παράδοση και εγκωμιάζουν τον γευστικό πλούτο της χώρας μας, καθώς συνοδεύουν το κρασάκι, το τσίπουρο ή το ούζο.

 

Στον Πέλοπα, ό,τι κι αν διαλέξεις, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σου προσφέρεται με αγάπη για να σου θυμίσει το παραδοσιακό καφενείο της γειτονιάς. Πλέον, ανάμεσα στα μεζεδάκια θα βρεις και μαγειρευτά ημέρας, ενώ, εκτός από τα ποτά, σύντομα θα απολαμβάνεις και κοκτέιλ. Απλές και αυθεντικές στιγμές στο στέκι που ξέρει ποιες είναι οι αληθινές αξίες της διασκέδασης.

 

Καφφενείον «Ο Πέλοπς»
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Καφφενείον «Ο Πέλοπς»
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Χελντράιχ 7, Νέος Κόσμος, 211 1157077, Facebook, Instagram