Η «αμερικανιά» είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται με διαφορετικούς τρόπους και για διαφορετικούς λόγους. Στο Jackaroo, πάντως, ορίζει τη γαστρονομική εμπειρία που θα ζήσεις απολαμβάνοντας σάντουιτς επικών διαστάσεων, ευρέως γνωστά και ως σαντουιτσάρες!

 

Το street food ξαναβρίσκει τις ρίζες του σε ένα μοναδικό μενού. Γιατί εδώ η ποιότητα και η ποσότητα συναντιούνται αρμονικά και σε εκπλήσσουν. Οι εξαιρετικές κοπές από εκλεκτά κρέατα γίνονται βάση για μια σειρά από συνταγές όπου τα υλικά συνδυάζονται με έναν τρόπο που δεν έχεις ξαναγευτεί. Το μυστικό μαρινάρισμα Jackaroo κάνει τη δική του δουλειά –καλύτερα, το δικό του θαύμα– και το αποτέλεσμα είναι προτάσεις μυθικής νοστιμιάς.

 

Jackaroo sandwiches

 

Στα highlights, το ολόφρεσκο κοτόπουλο που τηγανίζεται επί τόπου μετά την ανάλογη προετοιμασία και κατακτά για πάντα την καρδιά σου με την αυθεντική γεύση του. Must try το Chicken Μelt με ψωμάκι μπριός, δύο κομμάτια παναρισμένο στήθος κοτόπουλο, διπλό τυρί τσένταρ, διπλό καπνιστό μπέικον, ντομάτα, iceberg και spicy μαγιονέζα, το Chickenator Βun σε αφράτο σουσαμένιο ψωμί με χειροποίητο, μαριναρισμένο στήθος φρέσκου κοτόπουλου, τσένταρ, μπέικον, μανιτάρια, μαγιονέζα και BBQ, αλλά και το Mega Fried Chicken –προσοχή, δεν είναι ψέμα!– σε ψωμί 30 μήκους εκατοστών, με 5 χειροποίητα μαριναρισμένα κομμάτια από στήθος φρέσκου κοτόπουλου, 6 φέτες μπέικον, 5 φέτες τσένταρ, μανιτάρια, iceberg και μαγιονέζα. Αν, πάλι, δεν αποχωρίζεσαι το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το Umami σε αφράτο ψωμί με χειροποίητo μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια σοταρισμένα, καραμελωμένα κρεμμύδια και μαγιονέζα τρούφας. 

 

Ανάμεσα στις συνταγές που θα σε φέρουν μέχρι το Πασαλιμάνι γιατί απλώς δεν μπορείς να τους αντισταθείς είναι το Chicken Cream. Μια μοναδική γαστρονομική αποκάλυψη με αφράτο ψωμάκι μπριός, το μοναδικό τηγανητό κοτόπουλο Jackaroo, παγωτό βανίλια και πικάντικο μέλι. Το ψωμάκι μπριός που δημιουργείται με την ειδική συνταγή αλλά και τεχνική του Jackaroo και καταφθάνει καθημερινά ολόφρεσκο την κουζίνα του είναι μία ακόμα λεπτομέρεια που απογειώνει τις γεύσεις. 

 

Δεν είναι τυχαίο ότι το Jackaroo κέρδισε στα Estia Awards 2021 το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Street Food». Κυρίως όμως δεν είναι τυχαίο το ότι κερδίζει συνεχώς φανατικό κοινό που θέλει να ζήσει μια American style γευστική εμπειρία στο πιο cool street food spot της Αθήνας.

 

Jackaroo sandwiches

 

Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς, 210 410 0015, Facebook: jackaroosandwiches, Instagram: jackaroo_sandwiches