Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. To όνομά του προέρχεται από τους καταρράκτες που βρίσκονται στα σύνορα Αργεντινής και Βραζιλίας. Πόσο τροπική, εξωπραγματική, θαυμαστή εικόνα είναι αυτή;

 

Αλλά, πάλι, μόνο ένα τέτοιο σκηνικό θα μπορούσε να εμπνεύσει τον χώρο που βρίσκεται στην πλατεία Βραζιλίας –σύμπτωση;– και σε εκπλήσσει με την εξωτική του ατμόσφαιρα. Με διάσπαρτα jungle στοιχεία, πολύ πράσινο και έντονα tropical vibes, το Iguazu ήρθε για να μας μεταφέρει σε μια άλλη γωνιά του πλανήτη και κυρίως για να μας δείξει μια άλλη πλευρά της καθημερινότητας. 

 

Iguazu
Μόνο ένα τέτοιο σκηνικό θα μπορούσε να εμπνεύσει τον χώρο που βρίσκεται στην πλατεία Βραζιλίας –σύμπτωση;– και σε εκπλήσσει με την εξωτική του ατμόσφαιρα.

 

Η ταυτότητά του είναι πολύπλευρη κι αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται σαν αυθεντικό πλάσμα της ζούγκλας σε κάθε στιγμή της ημέρας και από το πρωί μέχρι το βράδυ προσφέρει ό,τι μπορεί να αναζητάς για να περάσεις καλά. Σταθερή αξία οι γεύσεις που εμπνέονται από τη Νότια Αμερική με κοπές και συνταγές που χαρακτηρίζουν αυτή την κουζίνα και εδώ παρουσιάζονται σε μια εξαιρετική μορφή.

 

Iguazu
Signature cocktails που μαγεύουν με τη γεύση τους.

 

Ο σεφ Γιάννης Παροίκος επιμελείται το μενού και φέτος είναι εκείνος που φέρνει τις νέες προτάσεις, ανανεώνοντας μια κάρτα που ήδη έχουμε αγαπήσει. Δίπλα σε best seller πιάτα –αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, να το κάνεις άμεσα–, όπως το καβούρι με τραγανά τσιπς ρυζιού, αβοκάντο και καλαμπόκι ή το Tropical rib-eye από black angus Αργεντινής με ψητό ανανά και blue cheese, θα βρεις νέες επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν. Τα short ribs με πουρέ γλυκοπατάτας και η τραγανή τσιπούρα με αχνιστά χόρτα είναι ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίσαμε. Μην παραλείψεις με τίποτα το Brazilian sushi με αρώματα τροπικά και spicy γεύση που έχει τις ρίζες του στην παράδοση των Γιαπωνέζων που αποίκησαν τη Βραζίλια πριν από περισσότερα από 100 χρόνια. 

 

Το Iguazu δεν ξεχνά τη βραδινή πλευρά του και κάθε νύχτα παρουσιάζει και μια διαφορετική εκδοχή της dance διασκέδασης. Ειδικά φέτος οι Δευτέρες γίνονται must με τα latin parties και οι Τετάρτες με τους latin house ήχους, ενώ τα signature cocktails μαγεύουν με τη γεύση τους. Από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα το Iguazu είναι η ζούγκλα στην οποία θέλεις να χάνεσαι.

 

Iguazu
Από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα το Iguazu είναι η ζούγκλα στην οποία θέλεις να χάνεσαι.

 

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, 210 7775225

Facebook: Iguazu Athens

Instagram: iguazu.athens

Οδηγός Γεύσης