Στο νούμερο 2 της πλατείας Βαρνάβα, το Geppetto the bar συνεχίζει να μοιράζει στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και γεύσεων σε έναν χώρο που από μόνος του σε γεμίζει θετική ενέργεια. Η μέρα ξεκινάει νωρίς στο νεοκλασικό κτίριο που έχει γίνει στέκι του Παγκρατίου με καφέ από ένα specialty blend ώστε να σε γεμίζει με απόλαυση. Μαζί με το αγαπημένο σου ρόφημα, θα βρεις γεύσεις brunch που δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο. Είτε θέλεις κάτι γλυκό για να πάρεις ενέργεια, είτε μια αλμυρή νοστιμιά, είτε ακόμα και ένα υγιεινό γεύμα, η κουζίνα του Geppetto φροντίζει για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τραπεζάκια του είναι καθημερινά γεμάτα παρέες όπου καθένας ευχαριστιέται το αγαπημένο του πιάτο μέσα σε μια ατμόσφαιρα που φέρει την ιστορία του περασμένου αιώνα. 

 

Geppetto the Bar
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στα σούπερ αγαπημένα, τα pancakes, αλμυρά και γλυκά, αλλά και τα πιάτα με αυγά ή τα χειροποίητα γλυκά που εναλλάσσονται κάθε τόσο. Η ομελέτα με ασπράδια και ανθότυρο είναι νέο entry για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, ενώ στα must try παραμένει το μπριός με κοτόπουλο που μπορείς να συνδυάσεις σε μια πιο μεσημεριανή βόλτα με ένα ποτήρι κρασί ή ένα απεριτίφ από εκείνα που φτιάχνει η ομάδα του Geppetto στο μπαρ.

 

Άλλωστε, αυτό το στέκι είναι μια all-day σταθερή αξία για κάθε στιγμή της ημέρας κι αυτό σημαίνει ότι τα βραδινά ποτά εύκολα γίνονται early drinks που συνοδεύουν τις γεύσεις του brunch. 

 

Παρεΐστικο και φιλόξενο όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα στέκι όπου μπορείς να πας ακόμα και μόνος σου, το Geppetto οδηγεί τα βήματά σου στην πλατεία Βαρνάβα χωρίς να χρειάζεται να το σκεφτείς και πολύ.

 

Στίλπωνος 2, Παγκράτι, 210 7525665

Facebook: geppettothebar

Instagram: geppetto_thebar

Οδηγός Γεύσης