Από τις 13 έως τις 23 Ιουλίου, το Fuga υποδέχεται στην κουζίνα του την γαστρονομική οραματίστρια σεφ Yuka Aoyama, με εντυπωσιακή πορεία στα Nobu και Roka του Mayfair ως executive chef.
Στο πλευρό της, ο δικός μας executive chef Μίλτος Κώτσης, με τον οποίο δημιουργούν δύο μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις.
Το αποκορύφωμα αυτής της σύμπραξης; Τέσσερις ξεχωριστές βραδιές, όπου θα παρουσιαστούν δύο ειδικά διαμορφωμένα μενού γευσιγνωσίας — μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Μην χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε έναν σπάνιο γαστρονομικό διάλογο με άρωμα Ασίας, ανάμεσα σε δύο κορυφαίους σεφ.
Μενού
• 16/7 & 17/7
• 21/7 & 22/7
Το μπαρ μας, La Gitana by Fuga, συμπληρώνει τη βραδιά με μια επιλεγμένη σειρά από premium, συναρπαστικά cocktails, σχεδιασμένα για να απογειώσουν τη γευστική σας εμπειρία και να αναδείξουν μοναδικά κάθε πιάτο.
Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε έναν μοναδικό γαστρονομικό διάλογο με άρωμα Ασίας, μέσα από τη δημιουργική σύμπραξη δύο κορυφαίων σεφ.
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πληροφορίες - κρατήσεις: www.fugarestaurant.gr
Τηλ: 2107242979
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0