To Estrella φωτίζει εδώ και 10 χρόνια τον δρόμο των απαιτητικών foodies που ξέρουν ότι το brunch είναι το πιο απολαυστικό γεύμα της ημέρας ειδικά όταν αποκτά την ελευθερία του all day food. Τώρα, το όνομα που έχει συνδεθεί με τις ιδιαίτερες γεύσεις και τις εμπνευσμένες συνταγές που τιμούν την ελληνική κουζίνα, θα λάμψει και στο εξωτερικό. Το Estrella επελέγη να συμμετάσχει στο Food Festival του National Geographic, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το Δήμο Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στο London's Business Design Centre 15 και 16 Ιουλίου.

 

 

Οι σεφ του Estrella θα μαγειρέψουν live – δίπλα σε σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής – δύο εμβληματικές συνταγές: το κουλούρι Θεσσαλονίκης γεμιστό με αβγά scrambled, φέτα και ντοματίνια και τον «ελληνικότατο» γύρο κοτόπουλο στην breakfast εκδοχή του με κρέμα από φέτα, κρεμμύδια και sauce Koffiracha πάνω σε χειροποίητη ζύμη με κεφίρ. Όλα αυτά σε μια εκδήλωση όπου το Estrella εκπροσωπώντας την Ελλάδα θα αποδείξει πώς η σύγχρονη γαστρονομία συναντά την παραδοσιακή μας κουζίνα, δημιουργώντας μικρά γευστικά θαύματα!

 

 

 

Νέο Estrella στο Χαλάνδρι

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις τα δέκατα γενέθλιά σου; Το Estrella με αφορμή αυτή την επέτειο εγκαινιάζει ένα ακόμα κατάστημα, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι. Σε μια περιοχή που από εξοχικός προορισμός έχει μετατραπεί σε αναγεννημένη συνοικία, το νέο Estrella παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο concept. Το Estrella Chalandri που απλώνεται σε 156τμ πάνω στην πλατεία Χαλανδρίου, εκφράζει μια διαφορετική γαστρονομική άποψη όπου η Ελλάδα πρωταγωνιστεί και η έννοια του sustainability γίνεται καθημερινή πρακτική.

 

To Estrella φωτίζει την κατηγορία brunch στο National Geographic Food Festival

 

Στο μενού εκτός από τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις θα βρεις προζυμένιο ψωμί με χειροποίητο παστράμι, καπνισμένο in house, σπανάκι και παλαιωμένο τσένταρ, κουλούρι Θεσσαλονίκης με φέτα, κονφί από τοματίνια και βότανα, αλλά και pancakes με μέλι Χαλκιδικής και ταχίνι.

 

 

Ακολουθώντας την ίδια λογική του greek branded menu, ο κατάλογος εμπλουτίζεται με την κατηγορία Pizza Romana Ala Greca. Ζυμάρι 72 ωρών  ωρίμανσης, συνδυάζεται με ολόφρεσκα υλικά ελληνικής προέλευσης σε συνταγές που θα λατρέψεις – σε όλες πρωταγωνιστεί η μοτσαρέλα από τη λίμνη Κερκίνης και συνδυάζεται με καπνιστό Μετσοβόνε, ελληνικό πεπερόνι και αρωματικά της ελληνικής φύσης. Στις γλυκές επιλογές θα βρεις new entries όπως το pancake profiterol -μια δημιουργία του pastry chef Γιώργου Αυγέρου – που συνδυάζει δύο αγαπημένες γεύσεις.

 

 

Τα πιάτα συνοδεύονται από το κατάλληλο ποτό. Κι επειδή το «κατάλληλο» είναι διαφορετικό για τον καθένα, εδώ εναλλάσσονται οι επιλογές σε detox healthy smoothies με μια σειρά από δροσιστικά cocktail που αναδεικνύουν τις ελληνικές πρώτες ύλες. Άλλωστε, το Estrella καταφέρνει με κάθε τρόπο να αποδεικνύει περήφανα ότι σε αυτή τη χώρα ξέρουμε από γεύση και τη μοιραζόμαστε απλόχερα με όλο τον κόσμο.

 

www.estrella.gr.

Facebook: Estrella

Instagram: estrella.worldstreetfood

Tel: 2106892096

Πλατεία Ελευθερωτών 11, Χαλάνδρι

Οδηγός Γεύσης