Το Eighteen Screen Micro Roastery τιμά τον καφέ όπως ακριβώς πρέπει για να τον απολαμβάνεις καθημερινά, ξεφεύγοντας από τη συνήθεια. Γιατί εδώ ο καφές δεν είναι απλώς μια συνήθεια αλλά μια συνεχής ανακάλυψη γεμάτη αρώματα και γεύσεις. Ο Q Grader Γιάννης Γκιουρτζιάν ξέρει πολύ καλά την τέχνη και μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά της. Για την ακρίβεια, το πιο σημαντικό, τη συνισταμένη των μυστικών που αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. 

 

Επιλέγοντας από εκλεκτές ποικιλίες σε όλο τον κόσμο, το Eighteen Screen έχει να σου προσφέρει μια σειρά από single origin και single estate καφέδες που σε μαγεύουν με το γευστικό προφίλ τους. Αν θέλεις μια συμβουλή, δοκίμασε όσο περισσότερους μπορείς για να βρεις αυτόν που ταιριάζει στη δική σου γευστική προτίμηση αλλά και για να ζήσεις ένα ταξίδι ανακάλυψης που μόνο ο καφές μπορεί να δημιουργήσει.

 

Eighteenscreen Micro Roastery
Επιλέγοντας από εκλεκτές ποικιλίες σε όλο τον κόσμο, το Eighteen Screen έχει να σου προσφέρει μια σειρά από single origin και single estate καφέδες που σε μαγεύουν με το γευστικό προφίλ τους.

 

Στο Eighteen Screen θα απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα από τα χέρια μιας έμπειρης ομάδας που ξέρει να αναδεικνύει τα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας.

 

Αφού δοκιμάσεις, μπορείς να μεταφέρεις σπίτι σου αυτήν τη γευστική μαγεία, επιλέγοντας το σακουλάκι με τους ιδιαίτερους κόκκους. Εξάλλου, οι καφέδες Eighteen Screen κερδίζουν όλο και περισσότερο χώρο στο κομμάτι wholesale και κατακτούν μια σημαντική θέση στα πιο ενημερωμένα café.

 

Eighteenscreen Micro Roastery
Το στέκι του Πειραιά είναι ο τόπος συνάντησης των coffee lovers που αφήνονται στη γευστική μαγεία του καφέ και ακολουθούν τα βήματα κάθε ποικιλίας στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου.

 

Το στέκι του Πειραιά είναι ο τόπος συνάντησης των coffee lovers που αφήνονται στη γευστική μαγεία του καφέ και ακολουθούν τα βήματα κάθε ποικιλίας στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου. Για να μεταφερθείς από την οδό Τζαβέλλα μέχρι εκεί, αρκεί μια γουλιά!

 

Eighteenscreen Micro Roastery, Τζαβέλλα 88, Πειραιάς, 210 4120631

www. eighteenscreen.gr

Facebook: EighteenScreen Coffee Roasters

Instagram: eighteenscreencoffeeroasters

Οδηγός Γεύσης