Στην παραλία της Καλαμάτας υπάρχει ένας χώρος φτιαγμένος για να ικανοποιεί το εγώ σου κι αυτό δεν είναι καθόλου εγωιστικό. Ίσα ίσα, στο EGO σύντομα το εγώ γίνεται εμείς, δηλαδή μια μεγάλη παρέα που απολαμβάνει κάθε στιγμή στον Mεσσηνιακό Kόλπο.

 

Το EGO είναι μια έκπληξη που μοιάζει με τροπικό τοπίο. Φυσικά υλικά και χρώματα της φύσης δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που υψώνεται σαν όριο ανάμεσα στην πόλη και την θάλασσα. Εδώ οι ρυθμοί αλλάζουν και το καλοκαίρι με τα ανεβασμένα vibes κάνει στάση και σε καλεί να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να αφεθείς στην περιποίηση αυτής της ομάδας.

 

Ego all-day exclusive bar: Εδώ κάνει στάση το καλοκαίρι και σε καλεί σε απολαυστικές στιγμές

 

Το πρωί θα πιεις εκλεκτό καφέ και θα γευτείς τα πιάτα πρωινού και brunch που ετοιμάζει η κουζίνα, από mini burgers και ομελέτες μέχρι βάφλες και καλαματιανές δίπλες. Αν θέλεις μια πιο εστιατορική εμπειρία, στο μενού του EGO θα βρεις μεσογειακές γεύσεις με φρέσκες πρώτες ύλες από την περιοχή και με αναφορές σε συνταγές της τοπικής της παράδοσης. Δροσερές σαλάτες, δημιουργικές προτάσεις με ζυμαρικά –να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα μεσσηνιακά σκιουφιχτά– αλλά και εκλεκτές κοπές στο grill είναι κάποιες από τις προτάσεις του EGO για ένα lunch δίπλα στη θάλασσα ή ένα ξεχωριστό δείπνο.

 

Φυσικά, η cocktail list παίζει τον δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού το μπαρ ξεκινά από νωρίς να δημιουργεί δροσιστικά ποτά που απολαμβάνεις μόνα τους ή με ένα sharing πιάτο. Κλασικές συνταγές αλλά και signature προτάσεις που σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις από το όνομα και μόνο. Πώς γίνεται να αντισταθείς στο «We’ll always have Paris» ή στο «Love of my life»; Ό,τι κι αν διαλέξεις, η γεύση είναι αντάξια του τίτλου γιατί στο EGO γνωρίζουν καλά την υπόθεση κοκτέιλ, όπως και πώς να σε κάνουν να απολαμβάνεις κάθε στιγμή που το εγώ σου βρίσκεται στον φυσικό του χώρο.

 

Ego all-day exclusive bar: Εδώ κάνει στάση το καλοκαίρι και σε καλεί σε απολαυστικές στιγμές

 

Τέρμα Ναυαρίνου, Καλαμάτα, 27210 81740, www.egokalamata.gr, FacebookInstagram

Οδηγός Γεύσης