Eden's Garden: Μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης σε έναν κήπο που ξεχωρίζει.

Η γαστρονομική απόλαυση που θα ζήσεις βασίζεται στο μενού που έχει ετοιμάσει με πολλή αγάπη ο γνωστός «masterchef» Σάββας Λυχανίδης.

The LiFO team, 13.9.2022 | 15:40

ADVERTORIAL

Το όνομά του παραπέμπει στον γνωστό και μη εξαιρετέο κήπο της Εδέμ και όχι άδικα, αφού το Eden’s Garden υπόσχεται «βιβλικές» εμπειρίες. Στην οδό Τριπτολέμου 48 στο Γκάζι το γευστικό στέκι του κέντρου σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία που σου μένει αξέχαστη.

 

Η γαστρονομική απόλαυση που θα ζήσεις βασίζεται στο μενού που έχει ετοιμάσει με πολλή αγάπη ο γνωστός «masterchef» Σάββας Λυχανίδης μέσα από υπέροχα πιάτα όπου η μαγειρική ανάγεται σε τέχνη. Πολλές και προσεγμένες γευστικές επιλογές που σε εντυπωσιάζουν από την πρώτη δοκιμή, προβάλλοντας την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους. 

 

Εκτός από τα υπέροχα πιάτα και τις γκουρμέ απολαύσεις του Eden’s Garden, εδώ μπορείς να χαλαρώσεις με ναργιλέ και όταν δύσει ο ήλιος να περάσεις τις βραδινές σου ώρες, απολαμβάνοντας ένα από τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του.

 

Εκτός από τα υπέροχα πιάτα και τις γκουρμέ απολαύσεις του Eden’s Garden, εδώ μπορείς να χαλαρώσεις με ναργιλέ και όταν δύσει ο ήλιος να περάσεις τις βραδινές σου ώρες, απολαμβάνοντας ένα από τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του. Ο μοναδικός κήπος του είναι φυσικά το δυνατό του χαρτί που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα club-restaurants που βρίσκονται στο κέντρο και πιο συγκεκριμένα στο Γκάζι.

 

Σε έναν πανέμορφο φυσικό χώρο, σε μια αυλή που μόνο με εκείνη των θαυμάτων θα μπορούσε να παρομοιαστεί, το Eden’s Garden είναι πανέτοιμο να σου προσφέρει απλόχερα όλα όσα μπορούν να μετατρέψουν την επίσκεψή σου σε μια εμπειρία πραγματικής Εδέμ. Δέντρα, διακριτικός φωτισμός, διάσπαρτες κουνιστές κρεμαστές πολυθρόνες και μια ατμόσφαιρα μοναδική συνθέτουν ένα εξαιρετικό σκηνικό που θα σε γοητεύσει και στο οποίο θα θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά. 

 

Eden's Garden

 

Eden's Garden

 

Eden's Garden

 

Τριπτολέμου 48, Αθήνα, 6942 252950 .

Facebook: @edensgardenn, Cocktail bar, Instagram: edensgarden_athens 

Οδηγός Γεύσης