Θυμάσαι πώς είναι να ανοίγεις το ντουλάπι στην κουζίνα της μαμάς και να αντικρίζεις όλα εκείνα τα καλούδια που χρησιμοποιεί για το καθημερινό φαγητό της οικογένειας; Κάπως έτσι είναι το συναίσθημα όταν περνάς την πόρτα του Delissimo, ενός χώρου που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη από την Αμαλία Τσιλιώνη για να προσφέρει τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας. 


Στα ράφια του Delissimo θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για μια διατροφή που βασίζεται στην αγνότητα των πρώτων υλών, ενώ πολλές επιλογές έχουν πιστοποίηση bio. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι εδώ όλα έχουν επιλεγεί με προσοχή και φροντίδα, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα από κάθε γωνιά της χώρας μας. Γιατί, αλήθεια, χαζεύοντας τις ετικέτες των ελαιόλαδων, τα εξαιρετικά μέλια, τα χειροποίητα ζυμαρικά και τα αρωματικά μπαχαρικά, είναι σαν να ταξιδεύεις στην Ελλάδα, ενώ αισθάνεσαι την αγάπη και το μεράκι που βρίσκονται πίσω από κάθε προϊόν.

Delissimo
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO


Σημαντική κατηγορία το τσάι, αφού εδώ θα βρεις μια μεγάλη σειρά από γεύσεις –μάλιστα φέτος η σειρά θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο– αλλά και βότανα που προσφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες, αναδεικνύοντας ακόμα ένα δώρο της ελληνικής φύσης. 


Αποστάγματα μικρών παραγωγών, ολόφρεσκοι ξηροί καρποί και παραδοσιακά γλυκά ή κεράσματα κατέχουν τη δική τους θέση σε αυτό το «μαμαδίστικο» ντουλάπι, ενώ τα αρτοσκευάσματα από φυσικά υλικά θα σε ενθουσιάσουν με τη γεύση τους. Μάλιστα η κατηγορία προτάσεων χωρίς γλουτένη μεγαλώνει συνεχώς, δίνοντας λύση σε όσους αναζητούν ποιοτικά gluten free προϊόντα. 


Σύντομα το Delissimo θα παρουσιάσει και μια μεγάλη σειρά από αιθέρια έλαια για την καθημερινή ομορφιά και περιποίηση. Ένας χώρος που φέρνει τη φύση λίγο πιο κοντά στην κάθε μέρα σου. Για online παραγγελίες μπορείς να μπεις στο www.delissimo.gr ή να παραγγείλεις μέσω efood.

 

Delissimo
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Ευελπίδων 47, 211 4176436, eshop: delissimo.gr 
Facebook

Οδηγός Γεύσης