Tο Corks and Forks διανύει τον 9ο χρόνο του και μοιάζει να έχει αφήσει πίσω του τις «παιδικές ασθένειες» και να προχωράει με σταθερό βήμα σε μια νέα εποχή.

 

Η wine pub με τη ζεστή ατμόσφαιρα που πάντα μας έκανε να νιώθουμε μια έντονη αίσθηση οικειότητας, ειδικά τώρα που έγινε ακόμα πιο φωτεινή και cozy, περνάει και πάλι στην απόλυτη φροντίδα των ανθρώπων της. Ο Δημήτρης στη σάλα, ο Μενέλαος στην κουζίνα και ο Παντελής με τον Σταύρο στην επιμέλεια του χώρου αναλαμβάνουν καθένας το πόστο του για να σου προσφέρουν τα καλύτερα. Μαζί τους όλη η ομάδα δημιουργεί μια εμπειρία φιλοξενίας και εξυπηρέτησης που, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, βασίζεται στην προσωπική επαφή και στη χαλαρή διάθεση.

 

Corks and Forks
Όσο για τις γεύσεις, και αυτές ακολουθούν τη διάθεση για ανανέωση με νέα πιάτα comfort φιλοσοφίας, αλλά σε προτάσεις πιο δημιουργικές, όπου τα εκλεκτά υλικά αλλάζουν την εμπειρία. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Όσο για τις γεύσεις, και αυτές ακολουθούν τη διάθεση για ανανέωση με νέα πιάτα comfort φιλοσοφίας, αλλά σε προτάσεις πιο δημιουργικές, όπου τα εκλεκτά υλικά αλλάζουν την εμπειρία. Ζυμαρικό paccheri με κρέμα καμένου πράσου και τυρί taleggio, πένες με λιαστή ντομάτα, σπανάκι και διατροφική μαγιά, πικάνια με πουρέ αρωματισμένο με τρούφα και horseradish, Cuban Chicken Bowl με μπούτι κοτόπουλου, καστανό ρύζι, αβοκάντο, γλυκοπατάτα, μπανάνα plantain και τραγανά λαχανικά είναι ανάμεσα στις νέες προτάσεις. Δίπλα στα ζυμαρικά και τις εκλεκτές κοπές θα γευτείς εξαιρετικά μπέργκερ όπως το Philly Steak με κομμάτια μοσχαρίσιας σπάλας 200 γρ., σοτέ κρεμμύδι, πράσινη πιπεριά, μουστάρδα Monterey Jack, μαγιονέζα και πατάτες τηγανητές.

 

Corks and Forks
Η οινική λίστα συνοδεύει τις γεύσεις, με ετικέτες του ελληνικού κυρίως αλλά και του διεθνούς αμπελώνα, δημιουργώντας ένα pairing για κάθε στιγμή της ημέρας. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Η οινική λίστα συνοδεύει τις γεύσεις, με ετικέτες του ελληνικού κυρίως αλλά και του διεθνούς αμπελώνα, δημιουργώντας ένα pairing για κάθε στιγμή της ημέρας. Από το late lunch ή την after office βόλτα μέχρι τα βράδια που αναζητάς ένα ποτήρι κρασί και ένα νόστιμο γεύμα, το Corks and Forks παραμένει προορισμός που σε οδηγεί στον Πειραιά για να σου χαρίσει και πάλι τη ζεστασιά του.

 

Ακτή Θεμιστοκλέους και Πάργας 1, Πειραιάς, 21 5515 9792 

Facebook: CORKS & FORKS - Wine Pub

Instagram: Corks and Forks 

Οδηγός Γεύσης