ADVERTORIAL

 

Ο καφές είναι επιστήμη. Κι αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι σήμερα, τα Coffee Lab θα σε ενημερώσουν με κάθε τρόπο για το αγαπημένο σου ρόφημα, μεταδίδοντας μαζί την αγάπη, το μεράκι και το πάθος που κρύβεται πίσω από κάθε φλιτζάνι καφέ. Αυτό από μόνο του είναι μια καινοτομία. Γιατί μόνο αν κατανοήσεις τα γευστικά χαρακτηριστικά που αφορούν κάθε ποικιλία, θα μπορέσεις να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και να απογειώσεις την απόλαυση. 

 

Στα Coffee Lab καθημερινά θα βρεις 4 μονοποικιλιακούς καφέδες 100% Arabica: τον έντονο Brazil, τον ισορροπημένο Guatemala, τον ιδιαίτερο Ethiopia, τον φρουτώδη Kenya. Ένας από αυτούς είναι εκείνος που ταιριάζει στη δική σου προσωπικότητα, στα γούστα και στις επιθυμίες σου. Και εδώ θα ανακαλύψεις ποιος είναι αυτός και δεν θα τον αποχωριστείς ποτέ! 

 

coffee lab
Στα Coffee Lab καθημερινά θα βρεις 4 μονοποικιλιακούς καφέδες 100% Arabica: τον έντονο Brazil, τον ισορροπημένο Guatemala, τον ιδιαίτερο Ethiopia, τον φρουτώδη Kenya.

 

Η διαφορετικότητα, όμως, της Coffee Lab δεν τελειώνει εδώ. Ο CEO της εταιρείας Στέλιος Ρουμελιώτης ταξιδεύει, μαζί με την ομάδα του, τέσσερις φορές τον χρόνο και επισκέπτεται τις τέσσερις χώρες παραγωγής με τις συνεργαζόμενες φάρμες, μεταφέροντας τις γνώσεις στους συνεργάτες του, και ταυτόχρονα ελέγχει την παραγωγική διαδικασία. Εκεί, στα εδάφη όπου ξεκινά το ταξίδι του ο καφές, όλοι μαζί, ως μια ομάδα, φροντίζουν τη σοδειά, τη διαλογή και την επεξεργασία, προσφέροντας ταυτόχρονα συμβουλές και βοήθεια στους τοπικούς παραγωγούς. Με αυτόν τον τρόπο ο μαγικός κόκκινος καρπός καταλήγει σε μια παρτίδα πρώτης ύλης εξαιρετικής ποιότητας, που διατηρεί σταθερά τα χαρακτηριστικά της, ώστε να δημιουργεί πάντα ένα φλιτζάνι espresso, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καταναλωτή.

 

Το κίνημα 3rd wave, σύμφωνα με το οποίο ο καφές είναι πολύ περισσότερα από ένα ρόφημα –είναι, πάνω απ’ όλα, γνώση, ενημέρωση και εκπαίδευση του καταναλωτή από το ανθρώπινο δυναμικό για όλα τα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του καφέ–, αλλά και η σταθερή παρουσία των 4 μονοποικιλιακών επιλογών οδηγούν την Coffee Lab εδώ και χρόνια σε έναν δρόμο που την κάνει να ξεχωρίζει. Έως το τέλος του τρέχοντος έτους, στα 200 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό που φέρουν το όνομά της θα απολαύσεις την ίδια υψηλή ποιότητα καφέ και στις τέσσερις μοναδικές ποικιλίες της. Κι αυτό είναι μια βεβαιότητα που σε καλεί καθημερινά στο πιο κοντινό σου Coffee Lab, για να ανακαλύψεις τον δικό σου καφέ.

 

coffee lab

 

coffeelab.gr, Facebook: CoffeeLab, Instagram: coffeelabgr

 

Οδηγός Γεύσης