ADVERTORIAL

 

Τώρα ειδικά με το Πάσχα να πλησιάζει, τα παιδιά να αδημονούν και τους νονούς να αγωνιούν, στη Chocolaterie Le Cacaoyer δημιουργούν όλα όσα το εορταστικό πνεύμα των ημερών και η παράδοση επιβάλει, ένα μικρό σοκολατένιο παράδεισο για τους πιστούς της σοκολάτας και όχι μόνο.

 

Αρχίζοντας από τα πιο φρέσκα και απολαυστικά Σοκολατένια Αυγά που γέννησαν ποτέ.

 

Chocolaterie Le Cacaoyer: It's Easter Time

 

Το άρωμα και μόνο της σοκολάτας μας μεταφέρει στην παιδική μας ηλικία και τη ζεστασιά της. Μας ταξιδεύει σε ένα βιενέζικο café μια βροχερή χειμωνιάτικη νύχτα, συντροφιά με τον ή την αγαπημένη μας, σε αναμνήσεις που μένουν για πάντα με τη απαλή υφή και τη γεύση της να γαργαλάει μοναδικά τον ουρανίσκο και να στοιχειώνει τις αισθήσεις μας.

 

Η σοκολάτα όπως όλα τα πάθη παίρνει κάθε στιγμή τη μορφή που της δίνεις, στερεή ή υγρή…Ανάλογα με το χρώμα, μπορεί να είναι μαύρη, λευκή, γάλακτός, ή ροζ. Μπορεί να κρύβει μέσα της ξηρούς καρπούς, καρύδα, ρύζι, φρούτα, σταφίδες, μπαχαρικά.

 

Chocolaterie Le Cacaoyer: It's Easter Time

 

Από την ίδρυσή της το 2017 στην σοκολατερί Le Cacaoyer αυτή η αγάπη για την σοκολάτα σε κάθε της μορφή, σε συνδυασμό με τη γνώση και το μεράκι των chocolatiers της, έγινε πηγή έμπνευσης και τρόπος δημιουργίας που εκφράζεται ανάλογα με την εποχή και τις δικές μας ανάγκες.

 

It’s Easter Time @ Chocolaterie Le Cacaoyer

Οδηγός Γεύσης