Η φιλοσοφία πίσω από το εστιατόριο Χελώνα πηγάζει από τη διατροφική διάσταση του μεσογειακού τρόπου ζωής. Με την επιθυμία να μεταδώσει πάθος, αγάπη, φιλοξενία και ποιότητα, δημιουργεί ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσης που ξεπερνά τα σύνορα.

 

Το φαγητό είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού των πιο φρέσκων υλικών, προσοχής στη λεπτομέρεια και στην εμφάνιση, και ξεχωριστών γεύσεων, παρασκευασμένων με μια υπέροχη πινελιά δημιουργικότητας. Τα κοκτέιλ τα δημιουργεί ο instructor της Bar Academy Αλέξης Κοντίνης.

 

Chelona Athens: Μια εμπειρία γαστρονομίας που απολαμβάνεις αργά

 

Οι επιλογές στο μενού είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, ενώ ο πιστοποιημένος sommelier του μαγαζιού, Κωνσταντίνος Τσάτσαρης, είναι εκεί για να προτείνει το κατάλληλο κρασί ανάλογα με την περίσταση, τα γούστα και τις γεύσεις. Μια εντυπωσιακή εμπειρία γαστρονομίας που παντρεύεται αρμονικά με μια ατελείωτη κάβα ποτών και δυσεύρετων spirits με την υπογραφή της κάβας Νέκταρ.

 

Chelona Athens: Μια εμπειρία γαστρονομίας που απολαμβάνεις αργά

 

Εδώ θα βρεις μια τεράστια λίστα από premium ποτά, ενώ η διαδρομή μπορεί να γίνει και αντίστροφα, δηλαδή να διαλέξεις το κρασί που προτιμάς από την κάβα και να το καταναλώσεις στο ήρεμο περιβάλλον του εστιατορίου στον πρώτο όροφο, όπου θα συναντήσετε και το ακόμη πιο μοναδικό και με exotic χαρακτήρα rooftop του εστιατορίου, που κερδίζει πάντοτε τις εντυπώσεις. Κάντε την κρατησή σας και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Ερμού 121, Αθήνα, 210 3222243
Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης