Το Bufala Gelato μάς έμαθε δύο βασικά πράγματα: πρώτον, ότι είναι βουβαλινό και όχι βουβαλίσιο, και δεύτερον ότι αυτό το παγωτό είναι απλώς από τα πιο νόστιμα που έχεις δοκιμάσει. Τόσο κατηγορηματικά και απόλυτα, όσο και η απόλαυση που νιώθεις όταν κρατάς στα χέρια σου μία από τις φανταστικές γεύσεις Bufala Gelato. Με 40% περισσότερη πρωτεΐνη, 58% περισσότερο ασβέστιο, 30% λιγότερη ζάχαρη και 43% λιγότερη χοληστερόλη, η χαρά του παγωτού είναι πιο απενοχοποιημένη από ποτέ και σε κάνει να ανυπομονείς σαν παιδί.

 

Bufala Gelato
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Εκείνο που κάνει το παγωτό Bufala Gelato ακόμα πιο λαχταριστό είναι ότι φτιάχνεται σήμερα, τώρα, κάθε μέρα. Με λίγα λόγια, είναι ολόφρεσκο γιατί είναι made today! Η BufalaLand απλώνεται σε όλη την Ελλάδα με δεκάδες καταστήματα και σε καθένα από αυτά δημιουργούνται οι τέλειες προτάσεις που βλέπεις στη βιτρίνα. Made here, αλλά έτοιμο να σε συνοδεύσει όπου πας. Δεν υπάρχει καλύτερη βόλτα από εκείνη που κάνεις με ένα buffle cone στα χέρια, το χωνάκι της φρεσκοψημένης βάφλας που βρίσκεις μόνο στα Bufala Gelato.

 

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς διασκεδαστικούς τρόπους να το απολαύσεις, αφού είναι made for fun. Με φρεσκοψημένο χωνάκι, με buffle pops μέσα σε κυπελλάκι, πάνω σε pancakes, μέσα σε κρέπα, σε δροσιστικά milkshakes, δίπλα στον καφέ – εσύ απλώς φαντάσου αυτό που θα σε ευχαριστήσει περισσότερο και οι BufalaLanders θα σου δώσουν όλο το fun που θέλεις! Άλλωστε, όλη η ομάδα του Bufala Gelato αγαπάει την απόλαυση και μοιράζεται μαζί μας μια μοναδική εμπειρία γεύσης που φέρνει χαμόγελα γιατί είναι made with love!

 

Bufala Gelato
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Θα το καταλάβεις όταν δεις κάποιον να γεύεται μία από τις εκπληκτικές προτάσεις Bufala Gelato. Εκτός από τα κλασικά και αγαπημένα που μας έχουν κάνει φανατικούς, κάθε τόσο φιγουράρουν νέες λαχταριστές συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις – φαντάσου το σαν μια γευστική βόλτα στoν κόσμο της BufalaLand. To Rose Delight με κρέμα τριαντάφυλλο, λουκούμι και μπισκότο συνδυάζει αγαπημένες αναμνήσεις της ελληνικής παράδοσης με την πλούσια υφή της κρέμας.

 

Η Pavlova είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της μαρέγκας –νιώθεις τη γεύση της στην κρέμα– που συνδυάζεται με λευκή βελγική σοκολάτα, μαρμελάδα άγριας φράουλας και δροσιστικό δυόσμο. Η Matala είναι μια ιδιαίτερη πρόταση με κρέμα ταχίνι, χαρούπι και σοκολατένια μπισκότα, που αξίζει να γευτείς για να ανακαλύψεις μια νέα χαρά. Η εμπειρία Bufala Gelato μοιράζεται απλόχερα σε όλη την Ελλάδα και είναι από αυτές που ζεις με κλειστά μάτια και ανοιχτές τις αισθήσεις: made for you.

 

Bufala Gelato
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Θεσσαλονίκη: πλ. Παραμάνας, Θέρμη

Αθήνα: Athens International Airport Eλ. Βενιζέλος, Χαλάνδρι, Μοναστηράκι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη. Επίσης σε Πάτρα και Ρόδο

bufalagelato.com

Facebook: Bufala Gelato

Instagram: bufalagelato.official

Οδηγός Γεύσης