The Brothers: Ιταλική γαστρονομία σε street food

Στο The Brothers θα βρεις πολλές επιλογές που θα σε βάλουν σε δίλημμα.

The LiFO team, 3.5.2022 | 16:52

Η υψηλή ποιότητα σερβίρεται σε μορφή street food και είναι ό,τι πιο νόστιμο θα δοκιμάσεις. Στο The Brothers τα δύο αδέλφια, ο Λεονάρδος και ο Μιχάλης Κρητικός, έχουν αποδείξει ότι η ναπολιτάνικη πίτσα είναι από μόνη της μια κατηγορία γεύσης και συνεχίζουν να το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Το αλεύρι από ιταλικούς πετρόμυλους είναι η πρώτη ύλη στην οπoία βασίζεται το εξαιρετικό ζυμάρι που ωριμάζει για 48 ώρες και καταλήγει να δημιουργήσει την περίφημη πίτσα με το κυψελωτό στεφάνι και την ελαφριά γεύση. Ο σεφ Χάρης Κουφουκώστας ξέρει πολύ καλά πώς να απογειώσει την απόλαυση με συνταγές που συνδυάζουν τα premium υλικά, όπως τα διαλεχτά αλλαντικά και τυριά Ιταλίας και η εκλεκτή σάλτσα ντομάτας San Marzano.

 

Στο The Brothers θα βρεις πολλές επιλογές που θα σε βάλουν σε δίλημμα, αλλά ξεκίνησε δοκιμάζοντας την κλασική μαργαρίτα. Σε αυτή την απλή γεύση κρύβεται όλη η ποιότητα των υλικών αλλά και της τεχνικής, που θα σε καταπλήξουν. Εξαιρετική και η Porchetta με κρέμα ρικότα, μοτσαρέλα, ιταλική πορτσέτα, πατάτα ψητή, πράσο και παρμεζάνα. Αν είσαι φαν των πικάντικων, μην παραλείψεις την Picante με σάλτσα ντομάτας San Marzano, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, ιταλική σπιανάτα, ντοματίνια, μέλι, δενδρολίβανο και πέστο καυτερής πιπεριάς.

 

The Brothers: Ιταλική γαστρονομία σε street food

 

Το μοναδικό ζυμάρι γίνεται βάση για πεϊνιρλί –δεν έχεις φάει παρόμοιο– αλλά και για πεντανόστιμα panuozzo – must try το pulled beef με μοσχαράκι ραγού, ελιές, κρέμα ρικότα και πεκορίνο.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι το The Brothers πήρε το βραβείο Food Awards 2021 στην κατηγορία «Ιταλικό». Κυρίως, δεν είναι τυχαίο ότι καθημερινά βραβεύεται απ’ όσους δοκιμάζουν τις γεύσεις του και επιστρέφουν ξανά και ξανά στο ίδιο σημείο.

 

Ιωαννίνων 3, Γέρακας, 210 6613613, Facebook: thebrothers, Instagram: thebrothersathens

Οδηγός Γεύσης