Το Bolivar είναι δεμένο με την καλοκαιρινή διασκέδαση στην Αθήνα. Δεν βρίσκεται τυχαία εδώ και 18 χρόνια στην κορυφή της λίστας σου όταν θέλεις κάτι που να συνδυάζει μπάνιο, φαγητό και ποτό, και όλα αυτά στην καλύτερη εκδοχή τους.

 

Τα γαλάζια νερά που σκάνε στην άμμο, οι ψάθινες ομπρέλες και οι άνετες ξαπλώστρες είναι το άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που σε κάνει να μην ξεκολλάς από την παραλία μέχρι αργά, σίγουρα όχι προτού δεις το ηλιοβασίλεμα. Άλλωστε ό,τι χρειάζεσαι το έχεις ακριβώς εκεί όπου βρίσκεσαι. Από ένα κρύο καφέ ή έναν δροσιστικό χυμό μέχρι τα τροπικά κοκτέιλ που ξεκινούν από νωρίς και σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό μέρος, δεν είναι και πολύ δύσκολο να το φανταστείς στο Bolivar Beach Club. Αν, πάλι, είσαι σε πιο privé φάση, το gazebo area δίπλα στη θάλασσα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ιδιωτικότητα με όλες τις ανέσεις που μπορείς να φανταστείς! Αναπαυτικά καθίσματα και κρεβατο-ξαπλώστρες μέσα σε ένα περιβάλλον όπου το design αποκτά άρωμα Ελλάδας. 

 

Bolivar

 

Το Bolivar είναι ο χώρος όπου καθένας θα βρει αυτό που αναζητά. Από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε του γωνιά φιλοξενεί όσους αναζητούν έναν παραθαλάσσιο παράδεισο για να απολαύσει καθένας αυτό που θέλει περισσότερο.

 

Τις γεύσεις της κουζίνας –μπορείς να τις ευχαριστηθείς είτε στην παραλία είτε στο εστιατόριο– επιμελείται ο Aris Jalal και το μενού περιλαμβάνει γεύματα για όλη την ημέρα (από πρωινό μέχρι dinner), πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο αλλά και με ένα ethnic twist που θα σε ενθουσιάσει. Πρέπει να δοκιμάσεις την Greek ομελέτα από την Άνδρο αλλά και τα pancakes του brunch, ενώ η εστιατορική εμπειρία είναι μοναδική με επιλογές θαλασσινών, κρεατικών αλλά και vegan – μην παραλείψεις τα εξαιρετικά linguini με τον αστακό και τα new entry sioufichta.

 

Φυσικά, τα signature cocktails είναι σήμα κατατεθέν του Bolivar Beach Club. Κάθε χρόνο οι masters του είδους έχουν να παρουσιάσουν και κάτι καινούργιο κι εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε. Αν θέλεις από κάπου να ξεκινήσεις, θα σου λέγαμε το Bolivar Premium Mojito και το Bolivar taste, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα σταματήσεις εκεί. 

 

Bolivar

 

Η μουσική είναι κομμάτι του DNA του Bolivar. Μόλις δύσει ο ήλιος οι ρυθμοί ανεβαίνουν και το αγαπημένο beach club μεταμορφώνεται σε ένα απίστευτο open air party που σε καλεί να χορεύεις μέχρι το πρωί. Κάθε Σάββατο του καλοκαιριού διάσημοι DJs απ’ όλο τον κόσμο ανεβαίνουν στα decks και δημιουργούν μια χορευτική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, που θυμάσαι για καιρό.

 

Κάθε βράδυ το Bolivar έχει τη δική του μουσική ταυτότητα, με διαφορετικά κάθε φορά parties. Το μόνο που είναι πάντα ίδιο είναι η φοβερή ενέργεια, ο ατελείωτος χορός και η αίσθηση ότι κάθε μέρα μπορείς να περνάς καλά. Feel the sand, Feel the sea, Feel the air, Live the experience.

 

Λεωφ. Ποσειδώνος, 6970 367684

Facebook: Bolivar Beach Bar

Ιnstagram: bolivarbeachbar

Οδηγός Γεύσης