Tο Bites & Pints έκλεισε 10 χρόνια κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να θυμηθούμε όλα εκείνα για τα οποία το έχουμε τοποθετήσει στη λίστα με τα food spots των βορείων προαστίων.

 

Μια μπιραρία διαφορετική, αφού εδώ το όλο concept είναι βασισμένο στην αγγλοσαξονική φιλοσοφία και όχι τη γερμανική, όπως έχουμε συνηθίσει. Το Bites & Pints προσφέρει μια επιλογή από μπίρες που παράγονται σε microbrewery με έμφαση στις πιο ιδιαίτερες ποικιλίες. Η λίστα περιλαμβάνει περίπου 35 ετικέτες προσεκτικά επιλεγμένες αλλά και 6 βρύσες εξίσου εκλεκτές για τους λάτρεις της draught εκδοχής του ζύθου.

 

Bites & Pints
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Στην Bites πλευρά θα βρεις american style πιάτα βασισμένα σε αγνά υλικά και χειροποίητες παρασκευές. Τα μπέργκερ έχουν τον πρώτο λόγο και μάλιστα στην πιο core μορφή τους με λίγα και ποιοτικά υλικά, τόσα όσα χρειάζεται για ένα λαχταριστό αποτέλεσμα. Αν σε αυτά προσθέσεις ότι το ζουμερό μπιφτέκι πλάθεται από 100% μοσχαρίσιο κιμά από τον χασάπη της γειτονιάς, μπορείς να καταλάβεις ότι η γευστική εμπειρία είναι μοναδική.

 

Οι Αμερικανοί λένε ότι το cheeseburger είναι αυτό που κρίνει ένα καλό μπεργκεράδικο και στο Bites & Pints αυτό το πιάτο είναι best-seller. Για τους πιο τολμηρούς το Mexican Burger με πίκλες, jalapenos και χειροποίητη καυτερή σος είναι must, ενώ οι χειροποίητες μπουκίτσες από καθαρό φιλέτο κοτόπουλο και χειροποίητη BBQ sauce θα γίνουν αγαπημένο sharing πιάτο. 

 

Bites & Pints
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Για τις παρέες που θέλουν να συνοδεύσουν την μπίρα τους με ένα πιάτο στη μέση υπάρχει η ποικιλία με 7 διαφορετικά λουκάνικα, ελληνικά και γερμανικά, που σερβίρονται με φρέσκιες τηγανητές πατάτες, πίκλες λαχανικών ή πίτα και διάφορες σος.

 

Στο Bites & Pints είσαι ελεύθερος να απολαύσεις αυτό που θέλεις, φαγητό, ποτό ή και τα δύο σε συνδυασμό. Γιατί εκείνο που σίγουρα θα λατρέψεις σε αυτό το στέκι είναι πως μπορείς να χαίρεσαι κάθε στιγμή χωρίς κανένας να σου λέει πώς θα το κάνεις.

 

Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι 6986 574953 

Facebook: bitesandpintschalandri

Instagram: bites_and_pints

Οδηγός Γεύσης