Αλήθεια, τι μπορεί να χωρέσει ανάμεσα σε δύο ψωμιά; Μια σειρά από γευστικούς, νόστιμους, ανατρεπτικούς συνδυασμούς που δίνουν το βρόμικο στην πιο ποιοτική, high level εκδοχή που μπορείς να γευτείς. Το Between Breads ήρθε στον Άλιμο για να αποδείξει ότι το σωστό, το τίμιο street food χωράει ανάμεσα σε δύο ψωμιά κι εσύ επιλέγεις αν θα είναι ανάμεσα σε μπέργκερ ή χοτ-ντογκ που σε κάνουν να παραμιλάς.  

 

Η ομάδα του twodoors παρουσιάζει ένα concept που ξεκίνησε με τη γευστική υπογραφή του Δημοσθένη Μπαλόπουλου και συνεχίζεται με την επιμέλεια της Φανής Ζιώγα. Στον κατάλογο θα βρεις το Classic Βurger –αυτό που λέμε μια καλή αρχή– με μπιφτέκι (150 γρ.) από 100% μοσχαρίσιο κιμά, τσένταρ, ντομάτα, πίκλες, iceberg και BB mayo, το Crispy Chicken με τραγανό κοτόπουλο, τσένταρ, iceberg, ντομάτα, tartar sauce και verde sauce, αλλά και το εκπληκτικό Oh my goat burger με μπιφτέκι, κατσικίσιο τυρί, λάχανο κόκκινο μαριναρισμένο, ντομάτα, crispy μπέικον, μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα του δάσους και sweet chili sauce. 

 

Between Breads
Αλήθεια, τι μπορεί να χωρέσει ανάμεσα σε δύο ψωμιά; Μια σειρά από γευστικούς, νόστιμους, ανατρεπτικούς συνδυασμούς που δίνουν το βρόμικο στην πιο ποιοτική, high level εκδοχή που μπορείς να γευτείς. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Όλα αυτά φαντάσου τα ανάμεσα σε αφράτα ψωμάκια μπριός και φτιαγμένα με τρόπο που καταλαβαίνεις κάθε premium υλικό! Στα must και το Hot Dog BB Roll με λουκάνικο Φρανκφούρτης, coleslaw, crispy onions, μουστάρδα και μαγιονέζα.

 

Για το φινάλε, το Between Breads σού έχει τη γλυκιά έκπληξη του Banoffee Roll με τηγανητή μπανάνα τεμπούρα που συνδυάζεται με κρέμα βανίλιας, καραμέλα και μπισκότο Oreo τριμμένο. 

 

Between Breads
Tο Between Breads ξέρει να τιμά τη φιλοσοφία του βρόμικου, η λογική εδώ είναι είτε ότι τρως στο χέρι, είτε ότι παίρνεις take away ή παραγγέλνεις delivery τις αγαπημένες σου γεύσεις. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Επειδή το Between Breads ξέρει να τιμά τη φιλοσοφία του βρόμικου, η λογική εδώ είναι είτε ότι τρως στο χέρι, είτε ότι παίρνεις take away ή παραγγέλνεις delivery τις αγαπημένες σου γεύσεις. Αν, πάλι, προτιμάς μια πιο «καθιστή» εμπειρία, μπορείς να απολαύσεις τα Between Breads στα τραπέζια του twodoors. Διάλεξε και ζήσε αυτήν τη γευστική απόλαυση, όπως ταιριάζει σε σένα.

 

Δωδεκανήσου 49, Άλιμος, 211 750 4866

Ιnstagram: between__breads 

Οδηγός Γεύσης