Όταν η Μαριαντίνα και η Σταυρούλα –co-owners του ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar– άρχισαν να ψάχνονται με τη διατροφή τους, αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί μας όσα θετικά παρατήρησαν επάνω τους όσο κατανάλωναν θρεπτικούς χυμούς. Έτσι δημιουργήθηκε ένα concept όπου πρωταγωνιστούν τα φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά.

 

Όλη η ιδέα βασίζεται στις εκλεκτές, αγνές πρώτες ύλες, χωρίς καμιά προσθήκη συντηρητικών ή ενισχυτικών γεύσης. Αρκεί να δοκιμάσεις να βάλεις στη διατροφή σου τις vegan, raw vegan, gluten και sugar free προτάσεις που θα βρεις στο ΒΑΖΑΚΙ juice bar για να δεις άμεσα την αλλαγή στη διάθεση, το δέρμα, την ενέργεια και την υγεία σου.

 

Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα έτοιμα προγράμματα αποτοξίνωσης με χυμούς που μπορούν να γίνουν και εντελώς ατομικά για να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες καθενός. 

 

Το Βαζάκι juice bar

 

Ο χώρος, φτιαγμένος για να χαλαρώνεις και να νιώθεις την ευεξία με κάθε τρόπο, ακόμα κι αν ταυτόχρονα εργάζεσαι στο working space του πρώτου ορόφου. Πρέπει να δοκιμάσεις το χειροποίητο χορτοφαγικό μπιφτέκι αλλά και το επικό brownie χωρίς γλουτένη και ζάχαρη που δίνει μια άλλη διάσταση στη γλυκιά νοστιμιά. Όλα όσα θα γευτείς φτιάχνονται στην κουζίνα με βιολογικά προϊόντα –θα εκπλαγείς με τη vegan mayo από κάσιους– και αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση διατροφής που μπορεί να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

 

Αυτή την πρόταση έφερε στη ζωή μας ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar το 2014 –κλείνει τον Σεπτέμβρη 10 χρόνια– ως το πρώτο juice bar που προσφέρει 100% cold pressed φυσικούς χυμούς. Μπορείς να απολαύσεις όλες τις συνταγές στον χώρο σου με take away ή delivery αλλά και να φροντίσεις τους καλεσμένους σου με την υπηρεσία catering για την οποία βραβεύτηκε με Gold Award στα Plant Based Awards. 

 

Συμμετέχοντας στο κίνημα Veganuary, ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar προσφέρει 10% έκπτωση για κάθε dine-in γεύμα.

 

Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι, 210 6800067

Facebook: To Bazaki

Instagram: tobazakijuicebar 

Οδηγός Γεύσης