Με σύνθημα “Όλοι μαζί για το παιδί”, ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός, διοργανώνει και φέτος για 25η συνεχή χρονιά το Bazaar ΑΓΑΠΗΣ, την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, στο ξενοδοχείο Intercontinental (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 89-93, Αθήνα) από τις 11:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

 

Στα 25 χρόνια της πορείας του, το Bazaar ΑΓΑΠΗΣ του Α.Κ.Σ. καθιερώθηκε σε θεσμό, όπου παρουσιάζεται η αρμενική γαστρονομική παράδοση.

 

Οι επισκέπτες του Bazaar έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν πρωτότυπες κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους, εδέσματα από την αρμενική παράδοση που δημιούργησαν οι εθελόντριες του Σωματείου μας, με πολύ αγάπη, φροντίδα και μεράκι.

 

Μικροί και μεγάλοι, θα μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους σε προσιτές τιμές και με την πράξη τους αυτή να χαρίσουν χαμόγελα, καθώς τα έσοδα του Bazaar διατίθενται στα φιλανθρωπικά προγράμματα του Α.Κ.Σ. για την πραγματοποίηση των κοινωνικών και εκπαιδευτικών σκοπών του σωματείου, με επίκεντρο το παιδί. Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλει το Σωματείο μας, να στηρίζει κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη.

 

Ο Α.Κ.Σ. είναι ένα γυναικείο φιλανθρωπικό σωματείο με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Ιδρύθηκε το 1924 και από τότε συνεχίζει άοκνα το κοινωνικό του έργο.

 

Σας περιμένουμε όλους, ώστε και φέτος, να σταθούμε δίπλα σε όσους χρειάζονται την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξή μας.