Είσαι fan της μεξικανικής κουζίνας; Τότε τα Αncho είναι εδώ για εσένα! Το καλύτερο Mexican street food της πόλης! Εκεί που τα μεξικανικά street vibes συναντούν το καλιφορνέζικο coolness των burrito bars σε ένα fast casual spot με το πιο ιδιαίτερο concept που βασίζεται στη γευστική ελευθερία, τις ξεχωριστές γεύσεις και φυσικά τη μοναδική fiesta ατμόσφαιρα!

 

Εκεί σε περιμένει η απόλυτη Do It Yourself εμπειρία που σου επιτρέπει να συνθέσεις το φαγητό σου, με τα υλικά που εσύ θέλεις. Αρχικά, διαλέγεις τη βάση που επιθυμείς μέσα από διάφορες επιλογές όπως chimichangas, burrito bowls και φυσικά τα αγαπημένα της Tex-Mex κουζίνας – tacos, burritos και quesadillas! Στη συνέχεια, επιλέγεις τη γέμισή σου ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Θα βρεις απο σιγομαγειρεμένο για ώρες μοσχάρι barbacoa, τρυφερό chicken asada μέχρι και spicy shrimps. Σειρά έχουν τα extras και οι salsas, ξεκινώντας από ήπιας έντασης έως αληθινά spicy για τους πολύ «τολμηρούς». Φυσικά όμως, για τους πιο αναποφάσιστους υπάρχουν και οι λαχταριστές προτάσεις του σεφ!

 

Ancho: Ανακάλυψε την απόλυτη γευστική εμπειρία με μεξικανικά street vibes.

 

Η γευστική απόλαυση δεν σταματά εδώ. Πέντε ολοκαίνουργια, λαχταριστά αλλά και υγιεινά Mexi-style bowls ήρθαν στα Ancho. Για όλους τους fajita lovers εκεί έξω, τα Ancho δημιούργησαν το Fajita bowl με καστανό ρύζι, ψητό κοτόπουλο, τυρί Monterey Jack, chipotle mayo και φυσικά fajita veggies. Παρόμοιας φιλοσοφίας ως προς τα βασικά υλικά το Barrio bowl, που κάνει όμως τη διαφορά με καλαμπόκι adobo, μoβ λάχανο και honey & mustard dressing. Αν αγαπάς τις spicy γεύσεις το hot δίλημμα είναι το Chipotle shrimp bowl ή το Pollo dorada bowl! Τώρα αν ανήκεις στους πιστούς του Barbacoa, τότε το Crunchy bowl είναι must!

 

Ancho: Ανακάλυψε την απόλυτη γευστική εμπειρία με μεξικανικά street vibes.

 

Η εμπειρία απογειώνεται με τις Frozen margaritas, τα αγαπημένα nachos και τις μεξικανικές μπίρες που συνοδεύουν ιδανικά το φαγητό, ενώ δεν πρέπει να παραλείψεις τα ακαταμάχητα χειροποίητα churros, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα έτοιμα να βουτηχτούν σε spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche.
Η απόλυτη εμπειρία Ancho Mexperience απλώνεται σε όλη την πόλη, σε χώρους που επικρατούν η ανεπιτήδευτη διακόσμηση, το φιλικό service και τα casual vibes. Μένει μόνο να την ανακαλύψεις! Taste the Ancho Mexperience!

 

www.ancho.gr, Facebook 
Instagram, Tiktok

 

 

Οδηγός Γεύσης