Αν αγαπάς τους ελληνικούς μεζέδες, τη σπιτική κουζίνα και την αυθεντική φιλοξενία, μπορείς να αφήσεις αυτή την αγάπη να σε πλημμυρίσει με απόλαυση. Η Αγάπη, το νέο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο που στεγάζεται στην καρδιά του Χαλανδρίου, είναι όνομα και πράγμα. Με αύρα παλιάς εποχής, vintage διακόσμηση και ποιοτικές πρώτες ύλες, ήρθε στα βόρεια για να προσφέρει λαχταριστούς μεζέδες με μερακλίδικα πιάτα συνοδευόμενα με εκλεκτή ράκη, τσιπουράκι και κρασάκι, και κυρίως για να τα σερβίρει όλα αυτά με πολλή αγάπη.

 

Εδώ θα συναντήσεις μια ζεστή, cozy και friendly ατμόσφαιρα, ιδανική για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, κάθε φορά που λαχταράς τις πεντανόστιμες γεύσεις της ελληνικής μας παράδοσης.

 

Όπως η αγάπη είναι καλό να μοιράζεται, έτσι και η Αγάπη δημιουργεί πιάτα που μπαίνουν στη μέση για να τα μοιραστεί όλη η παρέα.

 

Αγάπη

 

Μελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη, φάβα Σαντορίνης με ζουμερά καραμελωμένα κρεμμύδια, σαγανάκι κεφαλοτύρι με απαλή μαρμελάδα από ντοματίνια είναι μια καλή αρχή, ενώ οι τηγανιές και κλασικά πιάτα όπως τα λατρεμένα κεφτεδάκια της παιδικής μας ηλικίας τιμούν την παραδοσιακή μας κουζίνα. 

 

Από το μενού δεν λείπουν τα πιάτα της σχάρας –μπιφτεκάκια, μπριζολάκια ή κεμπάπ– αλλά και οι φρέσκες και δροσερές ελληνικές σαλάτες. Ένα παραδοσιακό γεύμα δεν γίνεται να μην ολοκληρωθεί με ένα αγαπημένο επιδόρπιο που έρχεται κατευθείαν από το παρελθόν και τα χεράκια της Ελληνίδας νοικοκυράς, όπως ο σιμιγδαλένιος χαλβάς.

 

Στη συνοδεία των πιάτων, τα αποστάγματα έχουν τον πρώτο λόγο –πρέπει να δοκιμάσεις την αυθεντική κρητική ρακή–, αλλά θα βρεις και τεράστια ποικιλία από μπίρες, κρασιά, ούζο και τσίπουρο. Η Αγάπη, με αυτό το τόσο όμορφο όνομα, σε γεμίζει με στιγμές που μιλούν στη γεύση και στην καρδιά σου.

 

Πλατεία Ελευθερωτών 5, 210 6819855

Facebook: Αγάπη Μεζεδοπωλείο 

Instagram: @agapi_chalandri

Οδηγός Γεύσης