Αν μέχρι τώρα δίχαζε την παρέα το ερώτημα «γλυκό ή αλμυρό», εδώ και λίγα χρόνια υπάρχει εκείνο το στέκι στον Χολαργό όπου όλοι θα βρουν αυτό ακριβώς που επιθυμούν. Δεν το λες και λίγο αυτό το σημαντικό γεφύρωμα του γευστικού χάσματος ανάμεσα σε λάτρεις του αλμυρού και γλυκατζήδες.

 

Το 13 Sweet & Salty χωρίζεται στα δύο για να ενώσει τους foodies κάθε είδους, προσφέροντας νοστιμιές που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και βασίζονται στην υψηλή ποιότητα των υλικών. Στην pink & blue γωνιά θα βρεις ολόφρεσκα, χειροποίητα ντόνατς σε γεύσεις και χρώματα που τα κάνουν ακόμη πιο λαχταριστά. Με επικάλυψη ζάχαρης, σοκολάτας ή με πολύχρωμο κας κας, θυμίζουν λιχουδιές της παιδικής ηλικίας και τα απολαμβάνεις με την ίδια ακριβώς χαρά. Η φωτεινή επιγραφή Loukoumades σου δείχνει τον δρόμο προς τις ζυμαρένιες μπαλίτσες που αποκτούν τη γεύση που θέλεις, ανάλογα με το topping που θα διαλέξεις.

 

13 Sweet & Salty
Τo pizza burger συνδυάζει δυο μεγάλες αγάπες βγάζοντάς από ένα σημαντικό δίλημμα όλους εμάς που είμαστε φαν και των δύο κατηγοριών.

 

Όσο για την αλμυρή πλευρά του 13 Sweet & Salty, εδώ επικρατεί ο συνδυασμός yellow & black και πρωταγωνιστεί μια γευστική ανακάλυψη που σε κάνει να ξαναγνωρίσεις ολόκληρη την κατηγορία street food: τo pizza burger συνδυάζει δυο μεγάλες αγάπες βγάζοντάς από ένα σημαντικό δίλημμα όλους εμάς που είμαστε φαν και των δύο κατηγοριών.

 

Το ίδιο εκπληκτικά είναι τα πληθωρικά hot dogs αλλά και οι χειροποίητες κοτομπουκιές που, όπως όλα τα πιάτα, αποδεικνύουν τη φροντίδα και την ποιότητα που απαιτούν για να γίνουν. Δεν λείπουν, φυσικά, οι vegan επιλογές για όσους ακολουθούν αυτήν τη διατροφή –και όχι μόνο– αλλά και healthy συνταγές που συνδυάζουν θρέψη και ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά. Το 13 Sweet & Salty είναι το street food στέκι που αγαπάμε, γιατί μας αγαπάει κι εκείνο.

 

13 Sweet & Salty
Το 13 Sweet & Salty είναι το street food στέκι που αγαπάμε, γιατί μας αγαπάει κι εκείνο.

 

25ης Μαρτίου, Χολαργός, 210 6519239 

Facebook: 13 Sweet & Salty

Instagram: 13sweet.salty
 

Οδηγός Γεύσης