Δημιουργική ελληνική κουζίνα με επιρροές από την παράδοση της Κέρκυρας αλλά και πινελιές από τις διεθνείς κουζίνες ετοιμάζει ο ελληνο-ισπανός Μίλτος Αρμένης στο εστιατόριο Όμικρον. Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο σεφ, μετά από επτά χρόνια πορείας σε εστιατόρια με αστέρια Michelin και συνεργασίες με τον Alain Doucasse και τον Jérôme Serres, αναλαμβάνει για πρώτη φορά εστιατόριο στην Αθήνα. Πιάτα όπως το ντάμπλινγκ παστιτσάδας με κρέμα γραβιέρας, η σουπιά με το μελάνι της και κους κους με ξύγαλο και ξύσμα λεμονιού, το αρνίσιο καρέ με σταρότο ντομάτας με κρεμμύδι, ελιές και χαλάζι φέτας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.