Το BIOS παρουσιάζει την μοναδική παραγωγό και περφόρμερ Low Leaf από το Λος Άντζελες για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Tesla bar. Η εξωτικής καταγωγής και ομορφιάς Low Leaf συνδυάζει οργανικά μέσα και ψηφιακή τεχνολογία για να εκφράσει την κοσμική της θεωρία μέσα από τη μουσική. Στην Αθήνα θα ταξιδέψει με την αγαπημένη της άρπα, σήμα κατατεθέν των ζωντανών της εμφανίσεων ανά τον κόσμο. Μαζί της ο Καλιφορνέζος παραγωγός και ράπερ Zeroh, στο πλαίσιο της κοινής τους Ευρωπαϊκής περιοδείας.

 

Λίγα από τα πολλά ονόματα των παραγωγών που αναδύθηκαν από την underground post hip-hop σκηνής του Λος Άντζελες, έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα όπως η Low Leaf, μία γυναίκα παραγωγός, περφόρμερ και συνθέτρια που συνδυάζει άρπα, κιθάρα και πιάνο με ηλεκτρονικά beats. Με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και μεγαλωμένη στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, η Low Leaf χρησιμοποιεί παραδοσιακά στοιχεία τα οποία παντρεύει με ψηφιακά μέσα δημιουργώντας ένα εντελώς δικό της soulful ήχο.

 

Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε κλασικές σπουδές πιάνου και σήμερα παίζει κιθάρα, πλήκτρα, τραγουδά, ραπάρει και φτιάχνει beats. Αυτοδίδακτη στην παραγωγή άλμπουμ, έχει πειραματιστεί με πολλά διαφορετικά μουσικά όργανα με χαρακτηριστικότερο όλων την άρπα. Ο ήχος της άρπας χαρακτηρίζει τη μουσική της αλλά και τις ζωντανές της εμφανίσεις. Η εξωτική της φύση την ωθεί να δημιουργεί μοναδικούς ήχους που ξεπερνούν τα μουσικά cliché από το 2011.