Ο Στυλιανός Τζιρίτας & Γιώργος Ίκαρος Μπαμπασάκης έρχονται στον ΙΑΝΟ με την ομάδα «Πύργος Ελέγχου» - Ένα Αέναο Σχέδιο Διάπλασης των Παίδων και των Ενηλίκων- για μια παράσταση λόγου και μουσικής με τίτλο «Η Αγάπη είναι Ένας Σκύλος απ' την Κόλαση» .
Μια παράσταση σε δύο μέρη:
1. Ο Έρως είναι Ακαριαίος και Αιώνιος Μουσική & Λόγος: Πασίγνωστα τραγούδια αγάπης επιλεγμένα, μονταρισμένα και μιξαρισμένα από τον Πύργο Ελέγχου. Ο Στυλιανός Τζιρίτας διαβάζει αποσπάσματα από πασίγνωστα υπερρεαλιστικά ερωτικά κείμενα (Μπρετόν: Ο τρελός έρως & Νατζά). Και παίζει κλαρινέτο. Ο Μπαμπασάκης διαβάζει αποσπάσματα από το Περί Έρωτος του Σταντάλ, από το δικό του έργο "La vie est belle et facile"και ερωτικά ποιήματα όλων των εποχών.
2. Η Ονειρική Υφή της Πραγματικότητας Μουσική & Λόγος: Ελληνικά ερωτικά μουσικά θέματα μιξαρισμένα, ο Στυλιανός τα συνοδεύει με το κλαρινέτο. Μιλάει για τον έρωτα και την αγάπη. Ο Μπαμπασάκης απαγγέλλει ελληνικά ερωτικά ποιήματα και πεζά μονταρισμένα από τον ίδιο. Στο τέλος, καλούμε τον κόσμο να διαβάσει αγαπημένα του ερωτικά ποιήματα και πεζά. Και μετά, να συζητήσουμε περί έρωτος.