Ο χαρισματικός μουσικός Σταύρος Γασπαράτος εγκαινιάζει τη διεθνή του περιοδεία στη Στέγη, παρουσιάζοντας τη νέα του δισκογραφική δουλειά εμπνευσμένη από τα Επτά θανάσιμα αμαρτήματα για μία μόνο βραδιά, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης.

Την άνοιξη του 2011 ο Σταύρος Γασπαράτος και η Αγγελική Στελλάτου παρουσίασαν με επιτυχία στη Στέγη τα Επτά θανάσιμα αμαρτήματα (σύλληψη - μουσική του Σ. Γασπαράτου και σκηνοθεσία - χορογραφία της Α. Στελλάτου).

Τώρα, μετά από ένα χρόνο επεξεργασίας, ενορχήστρωσης και ηχογράφησης του υλικού, τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα παίρνουν την μορφή του Seven, άλμπουμ που ανέλαβε να κυκλοφορήσει η διάσημη Γερμανική εταιρεία Ad Noiseam (Βερολίνο).

Στην σύνθεση του Seven ο Σταύρος Γασπαράτος, βραβευμένος συνθέτης της νεότερης γενιάς με σημαντική παρουσία στους χώρους του θεάτρου και του κινηματογράφου, εξελίσσει συνεχώς το μουσικό του ιδίωμα. Έγχορδα, βιμπράφωνο, κλασικά κρουστά, σοπράνο σαξόφωνο, πιάνο και electronics, ενορχηστρώνουν μια ιδιαίτερη μουσική αφήγηση.

Στην σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Ευρώπη για την παρουσίαση του Seven στο κοινό, η Στέγη είναι ο πρώτος σταθμός. Πρόκειται για μια multimedia συναυλία με surround ήχο, όπου τα ειδικά σχεδιασμένα για την περιοδεία videos των paris mexis + stam vart αλληλεπιδρούν με την μουσική.