Γιαν Βαν & Παύλος Παυλίδης, Κακό Ποίημα

Ο Γιαν Βαν παρουσιάζει τον νέο του δίσκο στο Gagarin μαζί με τον Παύλο Παυλίδη.

LIFOTEAM 19.4.2019 | 00:00

"Κακό Ποίημα" είναι η νέα ανεξάρτητη κυκλοφορία του Γιαν Βαν, καρπός της συνεργασίας του με τον Παύλο Παυλίδη, τον Ευθύμη Φιλίππου και τον Χρήστο Λαϊνά. Στο live θα παρουσιάσουν ζωντανά όλα τα τραγούδια του mini album, αρκετό από το αυθεντικό υλικό του Γιαν Βαν αλλά και κάποια αγαπημένα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη.

 

Line up: Παύλος Παυλίδης: φωνή, Φώτης Σιώτας: φωνή και βιολί, Βαγγέλης Στεφανόπουλος: πιάνο, synths, Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, φωνή, Jan Van de Engel: τύμπανα, Brian Coon: ηχοληψία, Μαρία Βενετάκη: φωτισμοί.

 

Το "Kακό Ποίημα" είναι ένα μίνι άλμπουμ με έξι πρωτότυπες συνθέσεις, τρεις σε στίχους του Ευθύμη Φιλίππου και τρεις του Γιαν Βαν. Τα αναλογικά συνθεσάιζερ, το έντονα ρυθμικό στοιχείο, οι στίχοι του Φιλίππου και η φωνή του Παυλίδη συναντιούνται ιδανικά.

 

Σε αυτό το EP που κυκλοφορεί τον Μάιο σε 12″ βινύλιο (το pre-order έχει ξεκινήσει στο bandcamp), συνυπάρχει ο προσωπικός με τον "πολιτικό" στίχο, η ποπ κουλτούρα, ένα κάποιο hip-hοp, η χορευτική μουσική με το synth pop, το σκοτάδι με το φως -αν αυτό μπορεί να αποδοθεί ηχητικά.

ΠΟΤΕ19/04/2019 - 19/04/2019
ΠΟΥGAGARIN 205
Οδηγός Μουσικής