Το Undefined Shapes II, μια διήμερη γιορτή ηλεκτρονικής μουσικής, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, φέρνοντας στο προσκήνιο την ακμάζουσα techno σκηνή. Φέτος θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Σκάλα Καλλονής στις 3 & 4 Αυγούστου 2024.

 

Το Undefined Shapes II αποτελεί την πρώτη διοργάνωση στο πολιτιστικό χάρτη της Λέσβου που εστιάζει αποκλειστικά στον ηλεκτρονικό ήχο και συγκεκριμένα στην techno μουσική.

 

Το διήμερο θα περιλαμβάνει:

 

• Διεθνείς DJs και παραγωγούς της techno και ambient σκηνής

 

• Δύο ημέρες ασταμάτητης μουσικής σε μια μαγευτική τοποθεσία

 

• Συζητήσεις και panels για την ηλεκτρονική μουσική

 

• Προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ

 

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες: AgainstMe, Calqulus, Dj Vas, Elpisia, Icarus In Love, Justine Perry, K. Vam, Maaantz, Mic Meimaroglou, Paula Koski, Red Rooms, Rlct, Saefro, Spiral Lexi, Tikis, Tokageroh

 

Justine Perry

Βερολίνο

 

ΕΠΕΞ Undefined Shapes II: Διεθνής συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής στην Λέσβο
Ως μέρος της κοινότητας LGBTQIA+ με εμφανίσεις σε queer events, η Justine αφουγκράζεται την ανάγκη να χτίσει τη διαφορετικότητα και ένα ασφαλέστερο περιβάλλον στη μουσική.

 

Η γαλλικής καταγωγής Justine Perry με έδρα το Βερολίνο και με εμφανίσεις στα Berghain, Tresor, Rex Club, Khidi, Radion κ.α. δίνει τον παλμό για την πρώτη σειρά καλλιτεχνών του Undefined Shapes II και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Πάντα αναζητώντας νέους καλλιτέχνες για υποστήριξη, η Justine έχει δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις που την οδήγησαν να λάβει μέρος στο Parisian Resilience και να γίνει resident DJ στο αξιοσέβαστο κλαμπ του Στρασβούργου – Kalt.

 

Ως μέρος της κοινότητας LGBTQIA+ με εμφανίσεις σε queer events, η Justine αφουγκράζεται την ανάγκη να χτίσει τη διαφορετικότητα και ένα ασφαλέστερο περιβάλλον στη μουσική. Πρώτες παραγωγές και ρεμίξ της Justine  κυκλοφόρησαν σε εταιρίες όπως KR Records, Postdynamic, Unknown Movements κ.α.

 

Μαζί με την Justine συμμετέχουν οι RLCT & Icarus in love από την καλλιτεχνική ομάδα Society 3000 με έδρα την Αθήνα, οι οποίοι έχουν έντονη δράση στην Techno σκηνή της Αθήνας με εμφανίσεις στο  EON Athens, Six Dogs, Temple κ.α. παρουσιάζοντας τις μουσικές τους δίπλα σε μεγάλα ονόματα.

 

Ακόμη μια  θηλυκή ενέργεια προστίθεται στην φετινή συνάντηση με την συμμετοχή της Maaantz από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας.

 

Ο  DJ Vas πλαισιώνει την πρώτη 5άδα καλλιτεχνών, γνωστός στην τοπική ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Λέσβου και μέλος της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας ΣΥΝTHESIS.

 

Paula Koski

Βερολίνο

 

ΕΠΕΞ Undefined Shapes II: Διεθνής συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής στην Λέσβο
Αμεσα συνδεδεμένη με το κοινό της, ζωντανεύει τα σετ της μέσα από τις εμπειρίες ομοϊδεατών της – σε dance floor και σε πόλεις που έχουν περισσότερο ανάγκη την παρουσία της.

 

Η Paula Koski ειδικεύεται στον χώρο ανάμεσα στο cerebral και το γρήγορο, groovy techno. Η Φινλανδή, με έδρα το Βερολίνο, DJ βρίσκεται στο στοιχείο της όταν παρουσιάζει γεμάτα ενέργεια peak-time ή closing σετ, όπως στο Tresor Berlin ή το Post Bar Helsinki, όπου είναι resident.

 

Η Paula εμπνέεται από την queer techno σκηνή, όπου βρίσκει εκφραστική ελευθερία ως μέρος της LGBTQIA+ κοινότητας. 'Αμεσα συνδεδεμένη με το κοινό της, ζωντανεύει τα σετ της μέσα από τις εμπειρίες ομοϊδεατών της – σε dance floor και σε πόλεις που έχουν περισσότερο ανάγκη την παρουσία της.

 

Το ταλέντο της Paula να αφηγείται ιστορίες μέσω των σετ της πηγάζει από το παρελθόν της ως δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια του οποίου ξεκίνησε την καριέρα της ως DJ. Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να αναγνωριστεί το δυναμικό της και μετακόμισε στο Βερολίνο για να ακολουθήσει τις μουσικές της φιλοδοξίες. Για αρκετά χρόνια, η Paula συνέχισε τη δουλειά της ως συντάκτης για το techno μεγαθήριο Monument, όπου ήταν επίσης υπεύθυνη για πρεμιέρες και resident.

 

Undefined Shapes II: Διεθνής συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής στην Λέσβο
Φωτ.: USM Recordings

 

Τώρα, με έμφαση στη δική της μουσική και εμφανίσεις στα Berghain, RSO, Hall Tallinn, καθώς και σε άλλα σημαντικά κλαμπ στην Ευρώπη και όχι μόνον, προσέξτε την Paula καθώς ενώνει τα dance floor μαζί με ονόματα όπως οι DVS1, Aurora Halal, Stef Mendesidis και πολλοί ακόμη.

 

Μαζί με την Paula, ο Tikis είναι ευρέως γνωστός από το Θεσσαλονικιό ντουέτο 9West, με κυκλοφορίες σε labels όπως οι DESSOUS και LIEBE DETAIL, υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα μουσική παρουσία. Έχοντας ρίζες στη Μυτιλήνη με μια πινελιά από την ενέργεια της Θεσσαλονίκης, ο Tokageroh είναι ένας παραγωγός που δημιουργεί ηλεκτρισμό στο ηλεκτρονικό μουσικό πεδίο.

 

Ο Saefro από την Αθήνα συμμετέχει στο σχήμα και της φετινής διοργάνωσης. Είναι μέλος του SOCIETY 3000, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Cannibal Radio και ενεργά εμπλεκόμενος σε DIY/underground συλλογικότητες.

 

Ο πέμπτος καλλιτέχνης σε αυτή την ανακοίνωση είναι ο Mic Meimaroglou. Κομβική φυσιογνωμία στο κίνημα της techno στη Λέσβο, ο Mic Meimaroglou είναι ιδρυτής της USM Recordings και της συλλογικότητας για την ηλεκτρονική μουσική της Λέσβου ΣΥΝTHESIS.

 

Red Rooms

Βερολίνο

 

ΕΠΕΞ Undefined Shapes II: Διεθνής συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής στην Λέσβο
Γνωστός για τον ξεχωριστό του ήχο και την μίνιμαλ προσέγγισή του, μαγνητίζει το κοινό με τα γοητευτικά και δυναμικά του grooves.

 

Τα τελευταία χρόνια, ο Red Rooms έχει καθιερωθεί στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή του Βερολίνου. Γνωστός για τον ξεχωριστό του ήχο και την μίνιμαλ προσέγγισή του, μαγνητίζει το κοινό με τα γοητευτικά και δυναμικά του grooves. Έχει κερδίσει την αναγνώριση από γνωστές δισκογραφικές εταιρίες όπως οι Planet Rhythm, Drawner Records και Out Of Place Records. Σεβαστοί DJs όπως οι MARRØN, Rødhåd, Justine Perry, DVS1 και Setaoc Mass έχουν αναγνωρίσει το ταλέντο του και συμπεριλαμβάνουν συχνά τα κομμάτια του στα sets τους.

 

Η μεγάλη στήριξη και τα θετικά σχόλια από τη σκηνή εδραιώνουν τη θέση του Red Rooms ως ανερχόμενου καλλιτέχνη που κάνει αισθητή την παρουσία του στην ηλεκτρονική μουσική κοινότητα. Με αρκετές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του και με περισσότερες να έρχονται φέτος, ο Red Rooms είναι ένας καλλιτέχνης που πρέπει να παρακολουθήσετε.

 

Μαζί με τον Red Rooms απο το Βερολίνο έρχεται ο AgainstMe. Ο Kostas, γνωστός ως AgainstMe, είναι Έλληνας DJ, παραγωγός και συνιδρυτής της κολεκτίβας SOCIETY 3000 και βασικό μέλος της USM Recordings με έδρα το Βερολίνο. Ξεκίνησε το project "AgainstMe" το 2017 στη Λέσβο.

 

Η αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική ξεκίνησε το 2014 στα 16 του. Η techno τον μαγεύει με την ενωτική της διάθεση και τον επαναστατικό ήχο της. Έκτοτε, κυκλοφορεί μουσική σε διεθνείς δισκογραφικές, με σημαντικές κυκλοφορίες όπως το "Synopsis" στην Subsist, “Tension Seeker” στην Warok and "Defend" στην VOXNOX και μέσα στο 2024 θα κάνει την πρώτη του κυκλοφορία στην ιστορική SOMA Records.Έχει παίξει μουσική σε αρκετά club όπως RSO BERLIN, Qreclaim, Fuchs2, Astron Bar, Corsica studios, Six D.O.G.S. Eon Athens κ.α..

 

Undefined Shapes II: Διεθνής συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής στην Λέσβο
Φωτ.: USM Recordings

 

O Spiral Lexi με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και ρίζες από το νησί της Ικαρίας πρόκειται να παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον ambient project.

 

Ο Calqulus με έδρα την Αθήνα έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 10 χρόνια ως dj θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο dj set για το Undefined Shapes II. Η Elpisia με επιρροές από Boards of Canada, Aphex Twin, Squarepusher, Underworld and Astral Projection και τελευταία εξερευνώντας το πεδίο της Techno πρόκειται να εμπλουτίσει δημιουργικά τους ήχους του Undefined Shapes στο Echoes stage της διοργάνωσης.

 

Ολοκληρώνοντας ο K.Vam από την Λέσβο πλαισιώνει τα event του ΣΥΝTHESIS με ήχους της Dub Techno επηρεασμένος από την ηλεκτρονική μουσική των 90's.  

 

Το Undefined Shapes δεν είναι απλά για τη μουσική - είναι για τους ανθρώπους. Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου όλοι, ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το υπόβαθρό τους, μπορούν να νιώσουν ελεύθεροι να εκφραστούν και να παρασυρθούν από τον ρυθμό με αγάπη και σεβασμό.

 

 

ΣΥΝTHESIS X SOCIETY 3000 presents Undefined Shapes 2023 - After Movie

Η εκδήλωση Undefined Shapes II θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 & 4 Αυγούστου στη Σκάλα Καλλονής της Λέσβου.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την καλλιτεχνική πλατφόρμα "ΣΥΝTHESIS - Electronic Music Community of Lesvos" και το Society 3000 (Athens).

Διοργάνωση: USM Recordings

Εισιτήρια: cometogether.live

www.undefinedshapes.gr

Οδηγός Μουσικής