Η ανακοίνωση της εμφάνισης των Maneskin στο EJEKT Festival 2024 προκάλεσε κύμματα ενθουσιασμού στο εγχώριο κοινό και τα media, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Είναι πλέον δεδομένο ότι η 23η Ιουλίου θα είναι μια από τις μεγαλύτερες βραδιές της συναυλιακής χρονιάς.

 

Δύο εξαιρετικά ονόματα προστίθενται στο line-up της ημέρας (23 Ιουλίου): οι Palaye Royale και η Alice Merton.

 

Οι Palaye Royale είναι ένα από τα πιο καυτά νέα rock συγκροτήματα, με εκατοντάδες εκατομμύρια streams και έξοχη φήμη για τα απίστευτης ενέργειας live τους και την rock-star περσόνα του Remington Leith που θυμίζουν τις χρυσές εποχές της κιθαριστικής μουσικής των προηγούμενων δεκαετιών. Στην Ελλάδα έχουν φανατικό κοινό, όπως αποδείχτηκε ξεκάθαρα πέρυσι, όταν έκαναν sold out το Gagarin σε ελάχιστο χρόνο και τελικά έδωσαν δύο συναυλίες.

 

EJEKT Festival 2024: Οι Palaye Royale και η Alice Merton προστίθενται στην ημέρα των Maneskin

 

H Alice Merton έκανε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα των τελευταίων ετών με το mega hit “No Roots”. Το τραγούδι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το ελληνικό ραδιόφωνο, την έφερε στο τοπ10 αρκετών ευρωπαϊκών χωρών και έγινε πολυπλατινένιο. Έκτοτε, με τα 2 άλμπουμ της, έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύρια streams, έχει περιοδεύσει με τους Bastille και έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ όμως τα Coachella και Lollapalooza. Η εμφάνισή της στο EJEKT Festival θα είναι η πρώτη της στη χώρα μας.

 

EJEKT Festival 2024: Οι Palaye Royale και η Alice Merton προστίθενται στην ημέρα των Maneskin

 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Korn και οι Spiritbox για τις 22 Ιουλίου και οι Bring Me The Horizon για τις 24 Ιουλίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα από το φετινό line-up.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Zone B (Arena G/A) – 80 euros, 85 euros

VIP – 230 euros

Zone A (Front Of Stage) – SOLD OUT

*Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με ξεχωριστή είσοδο, bar και τουαλέτες.

 

Εισιτήρια για ΑμεΑ

Για τα ΑμεΑ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος.

Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων για ΑμεΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με email στο [email protected] ή να τηλεφωνικά στο 210 9636489,  Δε-Πα 10:00 – 17:00.

 

Εισιτήρια για παιδιά

Δεν απαιτείται εισιτήριο για τα παιδιά έως και 7 ετών.

Δεν επιτρέπονται παιδιά έως και 9 ετών στην Ζώνη Α (Front Of Stage).

 

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο της More.

Οι πωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

Οδηγός Μουσικής