Οι εκδηλώσεις που αναβάλλονται ή ακυρώνονται λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική

Δείτε ποιες συναυλίες, παραστάσεις και προβολές δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους

The LiFO team, 24.7.2018 | 18:06

Οι εκδηλώσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, λόγω των πολύνεκρων καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική και του τριήμερου εθνικού πένθους είναι –σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις– οι εξής:

 

Κατερίνα Πολέμη - «Αγάπη, Love, Amor»

Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 24 Ιουλίου στο Θέατρο Δόρα Στράτου αναβάλλεται. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια με κάρτα, θα λάβουν επιστροφή χρημάτων, διατραπεζικά σε 5 εργάσιμες. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε φυσικά σημεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την viva.gr ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία επιστροφής.

 

Νατάσσα Μποφίλιου

Η συναυλία της ερμηνεύτριας στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού (28/7) αναβάλλεται ενώ αναμένεται ενημέρωση για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

 

Η Ταράτσα του Φοίβου

Οι παραστάσεις της Τετάρτης 25 και της Πέμπτης 26 Ιουλίου ακυρώνονται. Για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, τηλεφωνείτε στο 2107234567 ή επικοινωνείτε με το ticketservices.gr

 

Παύλος Παυλίδης Trio

Η συναυλία της Τετάρτης 25 Ιουλίου στο Gazarte αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου. Προς ενημέρωση όλων όσοι έχουν αγοράσει ήδη το εισιτήριό τους, αναφέρεται ότι αυτό μεταφέρεται και ισχύει κανονικά για τη νέα παράσταση.

 

8o Athens Open Air Film Festival - Προβολές «Fight Club» & «Ξέφρενες Νύχτες»

Το 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας αναβάλλει την προβολή της Τετάρτης 25 Ιουλίου 2018, στον Λυκαβηττό, της ταινίας «Fight Club» καθώς και εκείνη της Παρασκευής 27 Ιουλίου 2018, στην Παραλία του Αγίου Κοσμά, της ταινίας «Ξέφρενες Νύχτες». Αναμένεται ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες και τους χώρους διεξαγωγής των αναβαλλόμενων προβολών. 

 

Ίων

Το θέατρο Άλφα Ιδέα, ο Δήμος Πετρούπολης και οι συντελεστές της παράστασης Ίων, ακυρώνουν την αποψινή προγραμματισμένη παράσταση στο Θέατρο Πέτρας. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από τα σημεία προπώλησης του Δήμου Πετρούπολης μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα ίδια σημεία.

 

Βραδιά κάτω από τ' αστέρια στο Αστεροσκοπείο

Η προγραμματισμένη για απόψε στις 21:00 εκδήλωση του Αστεροσκοπείου αναβάλλεται για τον Σεπτέμβρη.

 

Λιπάσματα 2018 - Φεστιβάλ στη θάλασσα

Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Θάλασσα έως 31 Ιουλίου. Επίσης, από σήμερα 24/7 και για όσο καιρό χρειαστεί, στον χώρο, όπου συλλέγονταν είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, θα συλλέγονται είδη άμεσης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

 

SummERTime

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των μουσικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ζάππειο και τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου.

 

Μάριος Φραγκούλης

Η προγραμματισμένη για απόψε, 24/7, συναυλία στο Βεάκειο, «Ο έρωτας γυμνός», δεν θα πραγματοποιηθεί. Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν η νέα ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής της συναυλίας. Όσοι επιθυμούν την επιστροφή των εισιτηρίων μπορούν να απευθυνθούν στα σημεία από όπου τα προμηθεύτηκαν.

Οδηγός Μουσικής