Τρεις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για την καινούργια εβδομάδα

Ενδιαφέρουσες προτάσεις που δεν θα σας κοστίσουν

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο Θέατρο Ρεματιάς

Ένα προγραμματισμένο αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018, αποκτά πλέον τη μορφή αποχαιρετισμού στον σπουδαίο ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, που έφυγε πριν λίγες μέρες.

 

Ο Θάνος Ολύμπιος και η Λιζέτα Νικολάου υποδέχονται το κοινό σε ένα αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, με τη φιλική συμμετοχή  του Βασίλη Πάτσιου. Τους συνοδεύει πενταμελής ορχήστρα.

 

Οι τραγουδιστές, οι οποίοι είναι αυθεντικοί ερμηνευτές τραγουδιών του Μάνου Ελευθερίου καθώς έχουν όλοι δισκογραφήσει κομμάτια σε πρώτες εκτελέσεις του κορυφαίου ποιητή-στιχουργού, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους με τον Μάνο Ελευθερίου, καθώς και όλα τα γνωστά, διαχρονικά τραγούδια του, τραγούδια τα οποία έχουν μελοποιήσει κορυφαίοι συνθέτες όπως οι: Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, Σταύρος Κουγιουμτζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος.

 

Info:

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι. Τηλέφωνο: 210 6897459

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, 21.00

Είσοδος ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

 

 

Ο Χρήστος Θηβαίος στην Καλλιθέα

Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί». 22 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος, συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του, και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες.

 

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

 

Συμμετέχει ο Rous, o τραγουδοποιός με το ξεχωριστό μουσικό στίγμα που γνωρίσαμε το 2009 με το τραγούδι «Εξαιρέσεις». Μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Μάξιμο Δράκο στο πιάνο και τον Καλλίστρατο Δρακόπουλο στα κρουστά, υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει.

 

Info:

Δήμος Καλλιθέας, Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 

Πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, 21.00

Είσοδος ελεύθερη

 

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου στον Ωρωπό

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν το «Όμορφο Όνειρό» τους, το Σάββατο 28 Ιουλίου στον αύλειο χώρο των Παλαιών Φυλακών Ωρωπού.

 

Η νέα παράσταση-πρόταση κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους.

 

Info:

Παλιές Φυλακές Ωρωπού, παραλία Ωρωπού

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Οδηγός Μουσικής