L’ Αmiral: Σύγχρονη άποψη για τη γεύση σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 1870

Καφές, brunch και δημιουργική κουζίνα σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της Πλάκας.

LIFOTEAM 18.7.2020 | 12:53

Όταν βλέπεις ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 1870, τοποθετημένο στη μέση ακριβώς της ελληνικής Ιστορίας, τότε ήδη έχεις αντιληφθεί τι μπορείς να περιμένεις από το L' Αmiral, έναν χώρο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πιο εμβληματικής γειτονιάς στην Αθήνα και θα σε καλοδεχτεί από το πρωί για αρωματικό καφέ –η υπογραφή Taf το εγγυάται– αλλά και επιλογές εξαιρετικού brunch.

 

Η κουζίνα, δημιουργική, με αναφορές στην ελληνική παράδοση, προτείνει πιάτα που θα σε ταξιδέψουν σε διαφορετικά μέρη του τόπου μας. Η παριανή πατατοσαλάτα με χταπόδι ή η δροσιστική με καρπούζι, βασιλικό και φέτα είναι ιδανική εισαγωγή για να συνεχίσεις με κάποια από τις επιλογές του μενού.

 

Στα must-try οι ψητές γαρίδες με χόρτα τσιγαριστά, το λαβράκι στη λαδόκολλα με λαχανικά και το απόλυτο sharing πιάτο, η χοιρινή σπαλομπριζόλα (1 κιλό) με πατάτες και σπαράγγια. Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τα χειροποίητα γλυκά που ετοιμάζει καθημερινά ο pastry chef, προσφέροντας μια διαφορετική εκδοχή των κλασικών banoffee, cheesecake, pavlova και μους σοκολάτα.

 

L’ Αmiral: Σύγχρονη άποψη για τη γεύση σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 1870
Η κουζίνα, δημιουργική, με αναφορές στην ελληνική παράδοση, προτείνει πιάτα που θα σε ταξιδέψουν σε διαφορετικά μέρη του τόπου μας.

 

Ο βραδινός χαρακτήρας του L' Αmiral ξεδιπλώνεται μέσα από μια λίστα κοκτέιλ με ονόματα εμπνευσμένα από την αρχαιότητα και αποστάγματα της ελληνικής παράδοσης. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Sunset over Acropolis με ούζο και μανταρίνι ή το Διόνυσος, που έχει ως βάση του το τσίπουρο. Η μαγική θέα στην Ακρόπολη αρκεί για να σε ταξιδέψει μακριά από τη ρουτίνα, ενώ οι γεύσεις συμπληρώνουν τις στιγμές με τον δικό τους τρόπο.

 

Απέναντι από το Φετιχέ Τζαμί, ανάμεσα στη Βιβλιοθήκη και στη Ρωμαϊκή Αγορά, το L' Αmiral γίνεται μέρος της Ιστορίας αλλά και κομμάτι της δικής σου σύγχρονης καθημερινότητας κάθε φορά που θέλεις να νιώσεις την ενέργεια της Πλάκας σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της.

 

L’ Αmiral: Σύγχρονη άποψη για τη γεύση σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 1870
Ο βραδινός χαρακτήρας του L' Αmiral ξεδιπλώνεται μέσα από μια λίστα κοκτέιλ με ονόματα εμπνευσμένα από την αρχαιότητα και αποστάγματα της ελληνικής παράδοσης.

 

L' Αmiral, Πανός 6, Πλάκα, 210 0100641,

www.lamiral.gr, Facebook, Ιnstagram

Οδηγός Γεύσης