«Βαρύ Πεπόνι»: Ένα στέκι για καλό φαγητό στη Θεσσαλονίκη

Αγαπημένες ελληνικές συνταγές μπολιάζονται με νέες ιδέες και υλικά.

The LiFO team, 6.2.2020 | 18:16

Η Θεσσαλονίκη είναι διάσημη για τα μεζεδοπωλεία της και το «Βαρύ Πεπόνι» το επιβεβαιώνει. Σε ύφος ελληνικού καφενείου, το θεσσαλονικιώτικο εστιατόριο έχει γίνει στέκι για καλό φαγητό. Αγαπημένες ελληνικές συνταγές μπολιάζονται με νέες ιδέες και υλικά που προσθέτουν το «κάτι παραπάνω» στην κουζίνα της μαμάς.


«Διαλέγουμε εκλεκτές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, συλλέγουμε ελληνικές και μεσογειακές συνταγές τις οποίες εμπλουτίζουμε με στοιχεία της σύγχρονης μαγειρικής τέχνης ώστε να προσφέρουμε υπεύθυνα στους πελάτες μας μια αυθεντική γευστική εμπειρία» λέει ο Βασίλης, ιδιοκτήτης του χώρου.


Στο μενού του θα βρεις κότσι στη γάστρα με θυμάρι, υπέροχα ψημένο, θράψαλο σωτέ με πέστο μυρωδικών και ψητά λαχανικά, και φανταστικό αρμένικο καβουρμά με παπαρδέλες και ντοματίνια.


Καλοφτιαγμένες σαλάτες, ξηρός ανθότυρος από τα Χανιά, ξινομυζύθρα Κιμώλου, γραβιέρα Ίου αλλά και κεφτεδάκια γιαουρτλού, τηγανιές, πιάτα με γαρίδες και πιάτα ζυμαρικών, άγριο ρύζι με ξηρούς καρπούς και κρητικές πατάτες στο φούρνο με μαραθόριζα είναι μερικές ακόμα από τις επιλογές.

 

«Βαρύ Πεπόνι»: Ένα στέκι για καλό φαγητό στη Θεσσαλονίκη
Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τα μεζεδοπωλεία της και το «Βαρύ Πεπόνι» το επιβεβαιώνει.

 

Απελλού 4, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ. κρατήσεων 2310 243332, varypeponi.gr, fb: Το Βαρύ Πεπόνι

Οδηγός Γεύσης