Ρακί Μεζέ: Μεζεδάκια από τη θάλασσα και την ελληνική παράδοση

Υπάρχουν κάποιοι χώροι φτιαγμένοι για την παρέα.

LIFOTEAM 13.12.2019 | 15:40

Υπάρχουν κάποιοι χώροι φτιαγμένοι για την παρέα, όπως την εννοούμε στην Ελλάδα, που θα βρεθεί γύρω από το τραπέζι για να κουβεντιάσει μεγαλόφωνα, να τσουγκρίσει τα ποτήρια και να φάει αγαπημένα μεζεδάκια (έτσι, με την υποκοριστική τους ονομασία, που κάνει τη γεύση μέρος της διάθεσης).


Το ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ είναι ακριβώς αυτός ο χώρος που θα σου προσφέρει την αυθεντική φιλοξενία του φιλέματος με γεύσεις της θάλασσας. Το ψαρομεζεδοπωλείο της Καλλιθέας, που ανήκει στον όμιλο Καστελόριζο, δημιουργεί προτάσεις για τη μέση του τραπεζιού με τη γευστική ανωτερότητα των πρώτων υλών του Καστελόριζου και προτείνει πιατάκια (το υποκοριστικό έρχεται αυθόρμητα) που θα συνοδέψουν το κρασί, το τσίπουρο ή τη γνήσια κρητική ρακή.


Στις προτάσεις του καταλόγου θα βρεις ειδικά μενού για την παρέα που σου δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης από τις συνταγές της θάλασσας. Σε αυτά ξεχωρίζει το απεριόριστο μενού που περιλαμβάνει φρυγανισμένο ψωμάκι με ελιές και θυμάρι, σαλάτα Καστελόριζο, ντολμαδάκια θαλασσινών, μελιτζάνα καρότσα πολίτικη, γόπα ψητή, μύδια αχνιστά, λινγκουίνι με καλαμάρι, πορτοκαλόπιτα και ρακή ή κρασί. Ακούγονται πολλά; Κι όμως, στο ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ η γεύση δεν έχει όριο, γι' αυτό με το απεριόριστο μενού μπορείς να επαναλάβεις ελεύθερα όποιο πιάτο θέλεις.

 

Ρακί Μεζέ: Μεζεδάκια από τη θάλασσα και την ελληνική παράδοση


Και είναι σίγουρο πως όσο κι αν έχεις χορτάσει, θα θέλεις λίγο ακόμα από τις εξαιρετικές θαλασσινές γεύσεις που υπογραφεί ο όμιλος Καστελόριζο σε έναν οικείο χώρο που συνδυάζει τη σύγχρονη μορφή του μεζεδοπωλείου με λεπτομέρειες από την ελληνική λαογραφία και την παράδοση άλλων δεκαετιών. Οι κουρελούδες με τις οποίες έχουν ντυθεί οι καρέκλες καφενείου, ο τοίχος με τα ξύλινα τελάρα σε ρόλο ραφιών να στηρίζουν τα αποστάγματα και οι μεγάλες γυάλες με τα χρωματιστά γλυκά του κουταλιού σού μεταφέρουν όλη τη ζεστασιά της ελληνικής παράδοσης.


Από αυτή την ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική, με live ρεμπέτικα και ελαφρολαϊκά να συνοδεύουν τα μεζεδάκια και τη ρακή κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Αυτές τις μέρες, στο ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ θα δεις τον κόσμο να χορεύει και να αφήνεται σε ένα κλίμα αυθεντικής διασκέδασης όπου γεύση, ποτό και μουσική συνδυάζονται για να σου θυμίσουν πώς είναι να διασκεδάζεις με όλες σου τις αισθήσεις.

 

Ρακί Μεζέ: Μεζεδάκια από τη θάλασσα και την ελληνική παράδοση
Στο ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ η γεύση δεν έχει όριο, γι' αυτό με το απεριόριστο μενού μπορείς να επαναλάβεις ελεύθερα όποιο πιάτο θέλεις.

Ρακί Μεζέ, Ελευθερίου Βενιζέλου 334, 210 9429 027, FΒ: ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ, Instagram: rakimeze_kastelorizo

Οδηγός Γεύσης