Μεταξύ μας, τώρα, αν κάνεις τη δουλειά που έχεις ονειρευτεί, τότε είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Αν μάλιστα έχεις δημιουργήσει εσύ ο ίδιος αυτήν τη δουλειά για να μοιραστείς την τρέλα σου, τότε κάνεις και τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους.

 

Στο Tra Di Noi αυτή η τρέλα έχει την καλή έννοια του πάθους για ποιότητα, ανώτερη γεύση και τελειότητα, και μάλιστα στη συσκευασία του comfort food που μπορείς να απολαύσεις καθημερινά στο σποτ που από τον προηγούμενο Δεκέμβριο συστήθηκε στο κοινό των Μελισσίων.

 

Ο Μάνος και η Αστέρια είναι δύο αδέλφια που τους ενώνει η αγάπη για την ιταλική κουλτούρα που έμαθαν από την οικογένειά τους. Στο Tra Di Noi θα βρεις έναν κλειστό κατάλογο που απλώς περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο, και μάλιστα σε συγκεκριμένες συνταγές της ιταλικής παράδοσης (που δύσκολα θα σε αφήσουν να πειράξεις και πολύ καλά θα κάνουν!).

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO

 

Η αυθεντική καρμπονάρα με αυγό (σημειωτέον, όλα τα ζυμαρικά είναι φρέσκα), η πίτσα (πάντα με χειροποίητη ζύμη) σε εκδοχή με αυθεντικό προσούτο από την Πάρμα, η σαλάτα Caprese με μοτσαρέλα Buffala, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά best sellers του Tra Di Noi, ενώ στις νέες προτάσεις του μενού θα απολαύσεις πίτσα ραγού και πίτσα Ρorchetta με αυτό το ιδιαίτερο αλλαντικό της ιταλικής παράδοσης.

 

Ακόμα και το κρασί που προσφέρεται –εμφιαλωμένο ή όχι– είναι εκλεκτά διαλεγμένο, ώστε να ταιριάζει με τις γεύσεις. Άλλωστε, το Tra Di Noi, ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός με έντονη αρχιτεκτονική άποψη, έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες αλλά και την κουζίνα του ώστε να παρακολουθείς τα πάντα την ώρα που ετοιμάζονται. Κι αυτό προδίδει μια ομάδα που όλα όσα προσφέρει είναι τα καλύτερα και χαίρεται να τα δείχνει.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO

 

Παναγή Τσαλδάρη 11, Μελίσσια, Τηλ για κρατήσεις: 210 8048483. FB: Tradinoi. Instagram: tradinoiathens