Στα γραφεία της LiFO αγαπάμε το φαγητό. Η πιο συχνή ερώτηση από τις 14.00 και μετά είναι «τι θα φας σήμερα;». Στην κουζίνα μας συμβαίνει πάντα κάποιος άτυπος «διαγωνισμός τάπερ». Στους διαδρόμους ανταλλάσσουμε μαγειρικά tips. 

 

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες φορές που ερχόμαστε με άδεια χέρια! Όταν η καθημερινότητα γίνεται λίγο πιο πιεστική και οι ρυθμοί όλο και πιο γρήγοροι, η μαγειρική είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μας. Για εκείνες τις ημέρες η λύση είναι να φάμε κάτι πρόχειρο, συνήθως άνοστο ή απλά βαρετό. Όλα αυτά όμως έχουν ανατραπεί αφού η Knorr, που φροντίζει να τρώμε πάντα γευστικά, διαθέτει πλέον μία μεγάλη ποικιλία από γρήγορα γεύματα. Αυτά είναι τα Snack Pots και, πλέον, τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

 

 

 

Έφτασαν στα γραφεία μας μία πολυάσχολη Τρίτη, με έντονη ειδησεογραφία, πολλές παραγωγές και ένα γενικότερο τρέξιμο. Εκείνη την ημέρα διασώσαμε μόλις 20 λεπτά για το μεσημεριανό γεύμα. Όταν όμως ο χρόνος είναι τόσο λιγοστός, κάθε λεπτό μετράει. Τότε χρειάζεσαι ένα γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό snack που μπορείς να φτιάξεις σε μόλις 5 λεπτά και να περάσεις όλο τον υπόλοιπο χρόνο απολαμβάνοντας ένα πολυπόθητο διάλειμμα με τους φίλους και συναδέλφους σου. Χρειάζεσαι, άρα, τα νέα Snack Pots της Knorr.

 

 

 

Και είμαι σίγουρη πως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το δικό σου αγαπημένο αφού η Knorr έχει κυκλοφορήσει έξι Snack Pots ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

 

 

 

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ρίξεις βραστό νερό μέχρι την ένδειξη, να το καλύψεις και να το αφήσεις για 5 λεπτά

 

 

 

Ο Άκης επέλεξε τη Napolitana, η Κωνσταντίνα την Carbonara, η Άννα το Curry Rice, ο Κυριάκος την Bolognese και εγώ τη Mushroom. Λίγο βραστό νερό και 5 λεπτά μετά, απολαμβάναμε όλοι μαζί ένα λαχταριστό γεύμα στην κουζίνα της LiFO. Κάπως έτσι αποκτά γεύση κάθε στιγμή του lunch break σου και τα 15 λεπτά μοιάζουν μία ώρα. 

 

 

 

Το Snack Pot Pasta Bolognese είναι η νέα εκδοχή της κλασικής και αγαπημένης συνταγής, μακαρόνια Bolognese. Αν αγαπάς την ντομάτα δοκίμασε και το Snack Pot Pasta Napolitana που πηγαίνει την απλή κόκκινη σάλτσα σε άλλα επίπεδα.

 

 

 

Το Snack Pot Pasta Mushroom περιέχει μακαρόνια fussili και πλούσια, κρεμώδη σάλτσα μανιταριών ενώ το Snack Pot Rice Curry είναι μια διαφορετική πρόταση για εξωτικό, ελαφρά πικάντικο ρύζι με κάρι.

 

 

 

Το Snack Pot Pasta Carbonara κρύβει μέσα του όλο το κρεμώδες μεγαλείο της ιταλικής καρμπονάρα. Αν προτιμάς κάτι πιο ελαφρύ ωστόσο θα λατρέψεις το Snack Pot Pasta Mozzarella & Tomato που έχει πλούσια σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα.

 

Τόσο πολύ αγαπήσαμε τα Snack Pots της Knorr που πλέον τους έχουμε αφιερώσει ένα ράφι στην κουζίνα του γραφείου για κάθε φορά που θέλουμε ένα νόστιμο, γρήγορο και χορταστικό γεύμα. Εσύ ποια γεύση θα επιλέξεις για να απολαύσεις σήμερα;