Η περασμένη Πέμπτη δεν ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Μπορεί ο καιρός να μην είχε αποφασίσει ακόμα να χαμογελάσει, όμως στο κέντρο της πόλης η καρδιά της Άνοιξης χτύπησε δυνατά. Ο πιο ατμοσφαιρικός χώρος της Αθήνας μεταμορφώθηκε σε μία εντυπωσιακή Orangerie και υποδέχτηκε τη νέα, ήδη αγαπημένη, #LiveGrand τάση της πόλης!

 

Εκείνη την ημέρα, την Πέμπτη 18 Απριλίου, το εκλεπτυσμένο Γαλλικό λικέρ Grand Marnier μάς συστήθηκε εκ νέου και έφερε νέο αέρα στην Αθήνα παρουσιάζοντας τρία cocktails που θα αλλάξουν τις συνήθειες και των πιο απαιτητικών

 

 


Το Noel, το αγαπημένο holiday bar στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μεταμορφώθηκε σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό παραδεισένιο κήπο βγαλμένο από τη γαλλική εξοχή και υποδέχτηκε τον μαγευτικό κόσμο του Grand Marnier, παρουσιάζοντας το The Grand basil smash, The Fancy rouge και το Grand Tonic, τη νέα ναυαρχίδα των cocktails. Πλήθος εκπροσώπων των media και αγαπημένων προσωπικοτήτων είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στη συγκλονιστική εμπειρία του Grand Marnier και να βυθιστούν στη γοητεία της Noel Orangerie αλλά και της ιστορίας του λατρεμένου γαλλικού αποστάγματος.

 

Γιώργος Λέντζας, Λυδία Παπαιωάννου
Γιώργος Λέντζας, Λυδία Παπαιωάννου


Όπως ήταν αναμενόμενο, η Orangerie του Grand Marnier έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε το απόλυτο place to be ξεκλειδώνοντας μία νέα εμπειρία με οδηγό το DNA και την ανυπέρβλητη ιστορία του Grand Marnier!

 

#LiveGrand #GrandMarnier #Noel

 

Δες παρακάτω ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από την ιδιαίτερη βραδιά του Grand Marnier:

 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου
Ελιάνα Χρυσικοπούλου

 

Μαντώ Γαστεράτου
Μαντώ Γαστεράτου

 

 

 

Σάββας Πούμπουρας
Σάββας Πούμπουρας

 

 

 

Αγγελική Δούκα
Αγγελική Δούκα