Το Varoulko Seaside υποδέχεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα μενού αφιερωμένο σε ένα βράδυ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για δύο.

 

Η ατμοσφαιρική σάλα του Βαρούλκου και η μοναδική θέα στο γοητευτικό Μικρολίμανο ενεργοποιούν τις αισθήσεις και συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα ξεχωριστό δείπνο.

 

Το μενού που προτείνει ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Παρίκος και η ομάδα τους αποθεώνει την ελληνική θαλασσινή κουζίνα.

 

 

 

Η αρχή γίνεται με μια αέρινη κρέμα καγιανά για να ακολουθήσει μια βελουτέ τοπιναμπούρ με γαρίδα σε φύλλο κανταΐφι και το ανάλαφρο καβούρι με τραγανό κρουτόν κρέμα αβοκάντο και μαγιονέζα τσίλι.

 

Η συνέχεια περιλαμβάνει ριζότο καραβίδας με μάραθο και τόνο παγιάρ με χρωματιστά ντοματίνια και flakes παρμεζάνας.

 

Για να κλείσει η βραδιά ειδυλλιακά, ο pastry chef Θοδωρής Μωυσίδης προτείνει ένα επιδόρπιο – πειρασμό, Crémeux σοκολάτα καραμέλα σε βάση bisquit αμυγδάλου με compote κόκκινων φρούτων και sorbet μανταρίνι αρμπαρόριζα.

 

 

 

Το Varoulko Seaside σας προσκαλεί σε μια υπέροχη εμπειρία με ξεχωριστές γεύσεις και διάθεση όπως την έχετε ονειρευτεί.

 

Info

Varoulko Seaside

Τηλ. 210 5228400, Καθημερινά: 13:00 - 01:00

Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς

Facebook: Βαρούλκο Restaurant | Instragram: @varoulkoseaside