O Τάσος Μαντής του Hytra για μια ξεχωριστή βραδιά στο Mylos Bar Restaurant της Σαντορίνης

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ συναντά τον Ανταμ Κοντοβά στη Καλντέρα

The LiFO team, 5.7.2018 | 11:16

Την Παρασκευή, 20 Ιουλίου το Mylos Bar Restaurant της Σαντορίνης και ο executive σεφ Ανταμ Κοντοβάς θα υποδεχτούν στην κουζίνα τους τον Τάσο Μαντή.

 

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ του αθηναϊκού Hytra, ένας πρωτοπόρος της ελληνικής γαστρονομίας με διεθνή διαδρομή, θα βρεθεί στη Καλντέρα για μια μοναδική βραδιά δημιουργικής γαστρονομίας.

 

Ο Τάσος Μαντής και ο Ανταμ Κοντοβάς θα δημιουργήσουν από κοινού ένα μοναδικό μενού γευσιγνωσίας οκτώ πιάτων με σημείο αναφοράς τη μοντέρνα ελληνική δημιουργική κουζίνα.

 

O Τάσος Μαντής του Hytra για μια ξεχωριστή βραδιά στο Mylos Bar Restaurant της Σαντορίνης
Ο Τάσος Μαντής και ο Ανταμ Κοντοβάς θα δημιουργήσουν από κοινού ένα μοναδικό μενού γευσιγνωσίας οκτώ πιάτων με σημείο αναφοράς τη μοντέρνα ελληνική δημιουργική κουζίνα.

 

Καταξιωμένος εκπρόσωπος της ελίτ των νέων Ελλήνων σεφ, ο Τάσος Μαντής έχει σμιλεύσει την καινοτόμο μαγειρική φιλοσοφία του μέσα από τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε στους κορυφαίους σταθμούς της καριέρας του.

 

Ως stagier στο περίφημο Fat Duck (τρία αστέρια τρία αστέρια Michelin, Μπράι, Ηνωμένο Βασίλειο), στο Frantzén (τρία αστέρια τρία αστέρια Michelin, Στοκχόλμη, Σουηδία), στο Geranium (τρία αστέρια τρία αστέρια Michelin, Κοπεγχάγη, Δανία), στο De Librije (τρία αστέρια τρία αστέρια Michelin, Τσβόλε, Ολλανδία) και στο Flocons De Sel (τρία αστέρια τρία αστέρια Michelin, Μεζέβ, Γαλλία) καθώς και ως junior sous-chef του θρυλικού Πιτέρ Γκουσένς στο Hof Van Cleve (τρία αστέρια τρία αστέρια Michelin, Κρουισχουτέμ, Βέλγιο).

 

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Mylos Bar Restaurant μέχρι την Κυριακή 15/7 (0030 22860 25640, [email protected]).

Τιμή μενού γευσιγνωσίας οκτώ πιάτων κατ’ άτομο με κρασί: 150 ευρώ.

www.mylossantorini.com

Οδηγός Γεύσης