Ύστερα από μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά το εστιατόριο Επτά 7 στο Μοναστηράκι, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου με νέο μενού.

 

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του εστιατορίου που εκτείνεται σε τρία επίπεδα είναι έτοιμος να υποδεχθεί και πάλι τους φίλους του προσφέροντας ταξίδια στις γεύσεις της Μεσογείου. Ο καλαίσθητος χώρος του ισογείου με τα βαριά έπιπλα και την επιβλητική μπάρα, ο πρώτος όροφος με θέα στο μπαρ και το υπόγειο με την ενημερωμένη κάβα κρασιών και την ιστορία της Αθήνας να απλώνεται κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια σου χάρη στο γυάλινο δάπεδο που αποκαλύπτει σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα δείπνο στην καρδιά της πόλης.

 

Η καινούργια πνοή στη γαστρονομική ταυτότητα του Επτά 7 γίνεται αμέσως αντιληπτή με μια μόνο ματιά στο μενού του εστιατορίου όπου η Μεσόγειος πρωταγωνιστεί. Φρέσκα υλικά και μοντέρνες τεχνικές συναντώνται στην κουζίνα του Επτά 7. Μοναστηριακές συνταγές, προτάσεις από τις χώρες που αγκαλιάζουν τις μεσογειακές ακτές, ζουμερά κρέατα και ολόφρεσκα ψάρια, αλλά και ελληνικό σούσι με αμπελόφυλλα συνθέτουν την παλέτα των γεύσεων.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η wine list του εστιατορίου με επιλογές από τον διεθνή αμπελώνα, ενώ τα δροσερά cocktails αποτελούν την ιδανική εισαγωγή στο δείπνο. Τα επιδόρπια είναι επηρεασμένα από την ιταλική και γαλλική γαστρονομία.

 

Info

Ερμού 119 & Άστιγκος 10, Αθήνα

Ωράριο: Δευτ.-Πέμ. 19:00-02:00 & Παρ.-Σάβ.  19:00-03:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3212010, 6949 729297