Από τους σημαντικότερους εκδότες και δημοσιογράφους, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μηχανοκίνηση, ο Κώστας Καββαθάς παραδίδει την αυτοβιογραφία του, έχοντας συμπληρώσει πενήντα και πλέον χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας. Μακριά από αγώνες, ταξίδια και πτήσεις με κάθε μορφής μηχανή, παρουσιάζει μια συλλογή από εμπειρίες, εικόνες και γεγονότα μιας ζωής.

 

Το ταξίδι του ξεκινάει τα χρόνια της Κατοχή, των Δεκεμβριανών και του Εμφυλίου. Στον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας μπήκε το 1959, γράφοντας για το περιοδικό «Ταχύτης». Τον Οκτώβριο του 1970 εκπλήρωσε την επιθυμία του να φτιάξει ένα περιοδικό όπως το ονειρευόταν, εκδίδοντας τους «4 Τροχούς». Ακολούθησε μια πλειάδα νέων τίτλων όπως οι: «Ήχος & Hi-Fi», «Πτήση & Διάστημα», «Ταξιδεύοντας», «2Τροχοί», «Σκάφος & Θάλασσα», «Ηλεκτρονικός Υπολογιστής», «Video Inn», «Επιστήμη & Τεχνολογία», «RAM», «Γεύση Εποχής», «Γεύση Κουζίνα», «Κηποτεχνία», «Cyber Week», «Οδηγώντας», «Στερεοφωνία & Μουσική», «Μοντέλο», «Αναλόγιο», «Formula 1», «Rally XS» κ.ά. Κοιτώντας πάντα μπροστά, το ενδιαφέρον του μετατοπίστηκε και σε άλλους τομείς όπως η αεροπορία, το Διάστημα, οι επιστήμες και η τεχνολογία, οι υπολογιστές, η πληροφορική κ.ά.

 

 

Τα κείμενά του, έντονα συναισθηματικά, περιέχουν σχεδόν τα πάντα! 

 

Διαβάζοντας κανείς το βιβλίο του γίνεται μάρτυρας διεθνών και ελληνικών αγώνων, ιστοριών και γεγονότων από τα παλιά χρόνια του αυτοκινήτου, συνεντεύξεων από σημαντικά στελέχη αυτοκινητοβιομηχανιών, κοινωνικών κριτικών και σχολίων για τα καλώς ή τα κακώς κείμενα της χώρας και των ανθρώπων της.

 

«Ασημόσπιτο Silverhouse»: Η αυτοβιογραφία του Κώστα Καββαθά

 

 

silverhouseΚυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αρμός

www.armosbooks.gr

Με αγορές άνω των €20 δωρεάν μεταφορικά!

Facebook: armos.ekdoseis.ekdiloseis, Instagram: armosbooks