Ο Τούρκος δημοσιογράφος - συγγραφέας και φωτογράφος Uğur Oral θα παρουσιάσει τη δουλειά του στην Αθήνα για τρίτη φορά. Οι λάτρεις της τέχνης της Αθήνας τον γνωρίζουν μέσα από τις δύο προηγούμενες εκθέσεις του : Κάτω από τον ίδιο ουρανό το 2013 και Αντανακλάσεις της ζωής 2014.

 

Η νέα έκθεση φωτογραφίας έχει τίτλο Στιγμές και Στοχασμοί και θα ξεκινήσει στις 26 Μαΐου στο Booze Cooperativa.
Η κεντρική ιδέα αυτής της έκθεσης είναι να συναντηθεί η φωτογραφία με τη φιλοσοφία δίνοντας έμφαση στη σκέψη που βρίσκεται πίσω από τη ματιά. Το ενδιαφέρον του Uğur Oral για τη φιλοσοφία ξεκίνησε νωρίς και έχει γράψει πολλά φιλοσοφικά δοκίμια σχετικά με τη ζωή, τον άνθρωπο και τις ανθρώπινες σχέσεις .

 

Στην έκθεση φωτογραφίας που είναι η 12η προσωπική του έκθεση θα παρουσιαστούν 45 φωτογραφίες και 38 δοκίμια, μεταφρασμένα στα ελληνικά.

Να σημειώσουμε ότι οι εκθέσεις του Uğur Oral έχουν πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν και πάλι στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες "ΑΜΥΜΩΝΗ" http://www.amimoni.gr